İdris Şahin'den Bayram mesajı

İdris Şahin'den Bayram mesajı

TBMM 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı. Şahin'in mesajı şöyle:

"Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azad olan Ramazan-ı Şerif'i geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın şükrü içerisindeyiz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, bayramın gelişi ile taçlanmaktadır.

Ancak gençtiğimiz günlerde ükemizde yaşanan terör saldırıları nedeniyle yaşanan acılar ve dökülen gözyaşları ülke olarak hepimizi derinden sarsmıştır. Birlik ve beraberliğie en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde din, dil, ırk ayırmadan birbirimize kenetlenmeyi temenni ederken, hayatını kaybedenlere Cenab-ı Hak'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Bu  düşüncelerle içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Bayramı'nın, milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederken, milletimizle birlikte tekrarına kavuşmak dileğiyle tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler