Iğdırda cinnet: 4 ölü

Iğdır'da cinnet: 4 ölü

Cinnet getiren müdür katliam yaptı ve 3 kişiyi öldürdükten sonra elindeki silahla intihar etti.

Iğdır’da Özel İdare’de Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan 45 yaşındaki Osman Akış, geçirdiği cinnet sonucu pompalı tüfekle 3 yakınını öldürdü, 2 kişiyi de yaraladıktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
 
Olay bugün saat 15.00 sıralarında Atatürk Mahallesi, Aşık Veysel Caddesindeki iki katlı evde meydana geldi. Bir süreden beri eşinden ayrı yaşayan ve psikolojik tedavi gören Özel İdare Genel Sekreterliği'nde Yazı İşleri Müdürü olan Osman Akış, halası Güvercin Alcan'ın evine geldi. Kısa süre sonra cinnet geçiren Akış, evde bulunanlara pompalı tüfekle art arda ateş etti. 3 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan Osman Akış, daha sonra pompalı tüfeği kendi başına ateşleyerek yaşamına son verdi. 2 yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, olayın hemen ardından eve giderek ilgililerden bilgi aldı. Soruşturma başlatılırken ölenlerin kimlikleri araştırılıyor.
 
3 KİŞİ ÖLDÜRDÜ 2 KİŞİYİ YARALADI İNTİHAR ETTİ
Olay bugün saat 15.00 sıralarında Atatürk Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi’ndeki iki katlı evde meydana geldi. Bir süreden beri eşinden ayrı yaşayan ve psikolojik tedavi gören Özel İdare Genel Sekreterliği’nde Yazı İşleri Müdürü olan Osman Akış, halası Güvercin Alcan’ın evine geldi.
 
Kısa süre sonra cinnet geçiren Akış, evde bulunanlara pompalı tüfekle art arda ateş etti. 3 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayan Osman Akış, daha sonra pompalı tüfeği kendi başına ateşleyerek yaşamına son verdi. 2 yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 
ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Iğdır’da cinnet geçiren Osman Akış’ın, pompalı tüfekle kızı Meltem Akış (20), halası Güvercin Alcan (50) ve kızkardeşinin kızı 5-6 yaşlarındaki Elanur Akış’ı öldürüp, annesi Nazlı Akış (70) ile akrabası Esmer Akış’ı da yaraladıktan sonra intihar ettiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler