İğrenç haber!

İğrenç haber!

14 yaşındaki öğrencisiyle basılan Sosyal Bilgiler öğretmeni tutuklandı...

Adana'da 35 yaşındaki Sosyal Bilgiler öğretmeni Ufuk K., evine götürdüğü iki kız öğrencisine tecavüz etti. Polis tarafından evinde kız öğrencisiyle suçüstü basılan öğretmen tutuklanırken, kız öğrenciler devlet koruması altına alındı.

"BİRİNE SÖYLERSEN..."
 
Yüreğir ilçesindeki bir ilköğretim okulunda Sosyal Bilgiler öğretmenliği yapan Ufuk K., iddiaya göre, geçen yıl kendisi gibi öğretmen olan eşinin okulda olduğu sıralarda 15 yaşındaki kız öğrencisi D.N.'yi derslerine yardımcı olma bahanesiyle evine götürdü. Kandırdığı öğrencisine tecavüz etti, yaşadıklarını kimseye söylememesi için de tehdit etti.
 
3 AY CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ
 
Öğretmen Ufuk K., daha sonra yine öğrencilerinden 14 yaşındaki G.Ö.'yü de kandırıp evine götürdü. Bu öğrencisine de baba şefkatiyle yaklaşıp tecvüz etti. Tehdit ettikten sonra 3 ay boyunca G.Ö. ile evinde cinsel ilişkiye girdi. Öğretmen Ufuk K.'nin evine kız öğrencilerini getirdiğini farkeden bir komşusu durumu Ahlak Büro Amirliği'ne bildirdi. Bu ihbar üzerine öğretmen Ufuk K.'nin telefonu dinlemeye alındı. Polislerce attığı her adım takip edilen öğretmen Ufuk K., önceki gün evine öğrencisi G.Ö.'yü götürdü. Polis memurları da kısa süre sonra eve baskın yapıp öğretmeni uygunsuz halde öğrencisiyle birlikte suçüstü yakaladı.
 
TUTUKLANDI
 
Gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen öğretmen Ufuk K. sevkedildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklanırken, iki kız öğrenci Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Psikolog gözetiminde ifadeleri alınan kız öğrenciler, öğretmenlerinin kendilerine nasıl tecavüz ettiğini ayrıntılarıyla anlattı.
 
İKİ ÖĞRENCİ DEVLET KORUMASINA ALINDI
 
Öğretmenlerinin kendilerine önce bir baba şefkatiyle yaklaştığını ifade eden kız öğrenciler, "Bize çok iyi davranıyordu. Sonra ders çalıştırma bahanesiyle evine götürdü. Ders çalışırken elleriyle önce tacizde bulundu sonra tehditle bizimle cinsel ilişkiye girdi" dedikleri belirtildi. Devlet koruması altına alınan iki kız öğrenciye psikolojik destek verildiği bildirildi. (kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler