İhsan Bostan güven tazeledi

İhsan Bostan güven tazeledi

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl temsilciliğinde olağan genel kurul gerçekleştirildi.

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliği 44.dönem Olağan Genel Kurulunu 28.12.2013 tarihinde İl Temsilciliği Toplantı salonunda gerçekleştirdi. 

Genel Kurul açılışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Genel Kurul Divan Başkanlığına Mustafa Arslan, Mehmet Ali Şentürk, Fatih Kıraç seçildiler. Divan Başkanı Ziraat Mühendisi Mustafa Arslan'‘ın Genel kurula hitaben günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, gündeme geçildi. Gündem gereği yeniden İl Temsilcisi adayı olan Ziraat Mühendisi İhsan Bostan öncelikle Genel Kurul için kendisine başarı dileklerinde bulunan Genel Başkan ve yöneticilerine ve diğer mesajlara ve Genel Kurula katılan katılımcılara teşekkür etti. 

İhsan Bostankonuşmasında; "Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz yıl bu zamanlarda, Odamızın ve TMMOB nin tarihinde bir ilki gerçekleştirerek bir olağan üstü Genel Kurul icra ettik. Sonucunda da sizlerin teveccühü ile İl Temsilcisi olarak seçildim ve huzurlarınızdayım. 

İl Temsilcisi olarak 1 yılı geçirdim fakat, yıllardır içinde olduğum bir kurum olduğu için , bu bir yılı toparlanma ve birliktelik için geçirdik. Bu birlik ve beraberlikle 44.dönem Olağan Genel Kurulumuzu Cenabı Hak bize yapmayı nasip etti. Allah'a şükür alnımız ak yüzümüz pak karşınızdayız. Burada bu genel kurulumuza katılan siz değerli meslektaşlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletmek istiyorum. Bu yıl hemen hemen her STK organizasyonunun içerisinde aktif bir şekilde yer aldık. Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğimizin adını her yerde söylettik." dedi. 

Konuşmasını "Mehmet Akif'in Girmeye Tefrika bir millete düşman giremez Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez" beyitleriyle tamamlayan İhsan Bostan birlik ve beraberliğin devamını için, tekrar güven oyu istedi. 

Daha sonra yeni yönetim için adayların başvurusuna geçildi. 

İhsan Bostan ve ekibi dışında başka başvuru olmayınca yeni yönetim kurulu 

İl Temsilcisi İhsan Bostan
İl Temsilci Yardımcısı Ahmet Başataç
Yönetim Kurulu; Mustafa Arslan, Mehmet Ali Şentürk, Fatih Kıraç, Mehmet Sıtkı Gamzeli, Yavuz Atasever
Üst Kurul Delegesi : Oktay Cengiz

cankiri-ziraatmuhendisleriodasi-sozcu-resim-122.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler