İhsan Özkes’ten çok tartışılacak tweetler!

İhsan Özkes’ten çok tartışılacak tweetler!

CHP'den istifa eden ve sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Milletvekili İhsan Özkes, "Hz. Muhammed yaşasaydı bugün saraya gelirdi" dedi.

CHP’den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili görüşlerini değiştirerek, twitter hesabında “Hz. Muhammed ve Atatürk  yaşasaydı Saray’a gelirdi” dedi. Özkes, daha önce mecliste yaptığı konuşmada “Hz. Muhammed yaşasa o saraya girmezdi” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’den istifa etmesinin ardından sık sık yaptığı açıklamalarla gündemde olan İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Erdoğan’ın Ak Saray’da verdiği 30 Ağustos resepsiyonuyla ilgili çok tartışılacak tweetler attı.

Katıldığı resepsiyonla ilgili çok sert eleştirilere maruz kaldığını ifade eden Özkes Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “30 Ağustos nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği resepsiyona katıldım diye bana hücum edenleri Allah ıslah eylesin” dedi.

“EĞER YAŞASAYDI HZ. MUHAMMED SARAY’A GELİRDİ”
İhsan Özkes ayrıca kendisine Saray’da namaz kılmanın nasip olduğunu belirterek, “Hz. Muhammed yaşıyor olsa saraya girer miydi? Bu akşam hissettim kesinlikle girerdi. Çünkü orada sünnetten emareler çok” dedi.

“ATATÜRK DE MUTLAKA SARAY’DA OLURDU”
Özkes kendisine yönelik yapılan eleştiriler için Mustafa Kemal Atatürk’ün de eğer yaşasaydı, Saray’a geleceğini ifade ederek, ” Meraklılar için söyleyeyim Atatürk de bu gün yaşıyor olsa bu akşam mutlaka Saray’da olurdu” dedi.

İşte Özkes’in attığı o tweetler:

ihsanozkes1.jpg

ihsanozkes2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler