İhtiyaçlar doğrultusunda ziyaretler sürüyor

İhtiyaçlar doğrultusunda ziyaretler sürüyor

Milletvekilleri Şahin ve Filiz başkanlığındaki heyet, Çankırı'nın ihtiyaçları doğrultusunda başta Kültür Bakanı Günay ve TBMM Başkanı Çiçek'i ziyaret ettiler.

Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz başkanlığında ve aralarında Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz’ın bulunduğu Çankırı heyeti, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda taleplerde bulunmak üzere gerçekleştirdikleri bakan görüşmelerinin sonuncusunda Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ı ziyaret ederek taleplerini ilettiler.

25 Ağustos Perşembe günü Bakan Günay’ın makamında gerçekleşen ziyarette öncelikli talepler arasında Yıldıztepe Kayak Merkezi ile ilgili telesiyej hava koridoru altında yapılması gereken çalışmaların hızlandırılması yer aldı. Çankırı heyetinin talebi ile yakından ilgilenen Bakan Günay, pistin bu sene hizmete girebilmesi için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

kultur-bakani-ziyaret-resim-05.jpg

ÇANKIRI KALESİ REKREASYON ÇALIŞMALARI HIZLANACAK
Çankırı heyeti, Bakan Günay’dan sırasıyla kente yeni bir müze binası yapılması için alternatif yerler sunarak sayın Günay’ın değerlendirmesine sunmakla birlikte, Balıbağı köyü mevkiindeki Tuz mağarasının da turizme kazandırılması için 14 km’lik karayolunun revize edilmesini talep etti. Talepleri makul karşılayan Bakan Günay, eksikliklerin giderilmesi yönünde gereken talimatları verdi.

Çankırı heyetinin Bakan Günay’dan talepleri arasında Çankırı Belediyesinin kale rekreasyon çalışması için destek istenilmiş ve hemen bir heyetin Çankırı’ya gidip; İnceleme yapılması talimatı yine sayın Günay tarafından verildi.

GÜNÜN İKİNCİ ZİYARETİ TBMM BAŞKANI’NA
Daha  sonra da TBMM Başkanı sayın Cemil Çiçek‘e hayırlı olsun adı altında bir nezaket ziyareti gerçekleştiren Çankırı heyeti aracılığıyla Meclis Başkanı Cemil Çiçek, tüm Çankırı halkının Kadir Gecesi, Ramazan Bayramı ve ardından da Zafer Bayramını kutlayarak selam ve sevgilerini gönderdi. Heyet bu verimli görüşmelerden sonra Çankırı’ya döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler