İki cinayet bir estetik parası!

İki cinayet bir estetik parası!

Öldürdüğü iki kadının paralarıyla...

BİLECİK’te 86 yaşındaki Ümmiye Kuru ile 70 yaşındaki Gülşen Zeybek’in evlerinde başörtüleriyle boğularak öldürülmesi olayı, polisin kurduğu özel ekibin 7 aydır sürdürdüğü titiz çalışma sonunda aydınlatıldı. Yakalanıp gözaltına alınan şüpheli 38 yaşındaki Fevzi Şen sorgusunda suçunu itiraf etti. İnşaatlarda boyacı olarak çalışan Şen, öldürdüğü yaşlı kadınlardan gasp ettiği altınları satıp, sevgilisi Gurbet Temizbaş’a estetik operasyonlar yaptırdığını söyledi. Polis, Temizbaş’ı da gözaltına aldı.

Cumhuriyet Mahallesi Üzümlü Sokak’ta 28 Kasım 2011 tarihinde, yalnız yaşayan Ümmiye Kuru, evinde eşarbıyla boğularak öldürülmüş halde bulundu. Kuru’nun evinde bulunan altınların da gasp edildiği belirlendi.
 
Polis şüphelileri ararken, 2 Ocak 2012 tarihinde yine Cumhuriyet Mahallesi’nde ikinci bir cinayet olayı meydana geldi. Güllü Sokak’ta oturan Gülşen Zeybek, eşi Mehmet Zeybek öğle namazı için camiye gittiği sırada evine gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından başörtüsüyle boğularak öldürüldü ve kolundaki altın bilezikleri de gasp edildi.
 
ÖZEL EKİP KURULDU
 
Olayın ardından Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından 14 kişilik özel ekip kuruldu. Polisler, 2 Cumhuriyet savcısı ile koordineli olarak çalışmalarını titizlikle sürdürdü. Ekipler yaklaşık 2 bin kişinin bilgisine başvurdu, bölgedeki güvenlik kamera görüntüleri tek tek incelendi. Şüpheli görülen 84 kişiden de kan örnekleri alındı. Ölen kadınların tırnak içlerindeki dokularla, şüphelilerden alınan kan örneklerinin DNA karşılaştırmaları yapıldı. 
 
Testlerde öldürülen 2 kadının tırnaklarından alınan dokularla şüpheliler arasında yer alan ve Gölpazarı İlçesi’nde inşaatlarda boya işleri yapan Fevzi Şen’in DNA örneği eşleşti. Şen, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 
Sorgulamasında suçunu itiraf ettiği belirtilen Fevzi Şen, cinayetleri sevgilisi Gurbet Temizbaş’ın estetik operasyonlarına para bulmak amacıyla işlediğini öne sürdü. Şen’in ifadesi doğrultusunda Gurbet Temizbaş da gözaltına alındı. Temizbaş ise suçlamaları kabul etmeyerek cinayet olaylarıyla bir ilgisinin olmadığını söyledi.
 
Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamaları tamamlanan Fevzi Şen ile Gurbet Temizbaş Adliye’ye sevk edildi.
 
Polisler arasındaki Fevzi Şen, Adliye girişinde bir yıl önce evlendiği eşi Saadet Şen’in saldırısına uğradı. Saadet Şen, "Ben bu adamla nasıl evlenmişim? Nasıl aynı evi paylaşmışım?" diye bağırdı. Eşine tokat atmak isteyen Saadet Şen’i, polisler uzaklaştırdı. (Kaynak: gazetevatan.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler