İki milletvekili yaralı polisi ziyaret etti

İki milletvekili yaralı polisi ziyaret etti

Ak Parti Çankırı milletvekilleri Şahin ve Filiz, Tunceli'de teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan Merkez'e bağlı Doğantepe (Kavra) köylü polis memuru Gülhan Yavuz'u hastanede ziyaret ettiler.

Ak Parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Tunceli’de Munzur çayı kenarındaki bir halı sahada futbol oynayan güvenlik güçlerine, bölücü terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonrasında yaralanan polis memur Gülhan Yavuz’u, tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Polis memuru Gülhan Yavuz’un sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Şahin ve Filiz, daha sonra Yavuz’u kaldığı VIP odada ziyaret ederek kendisi ile bir süre görüştüler.

KOLUNDAN AMELİYAT OLACAK

Ziyaret sonrasında konuyla ilgili açıklamada bulunan Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, “Menfur bir saldırı sonrasında yaralanan polis memuru kardeşimiz Gülhan Yavuz’u, İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin’den talepte bulunarak hava ambulansıyla Ankara Atatürk ve Araştırma ve Eğitim Hastanesine aldırdık. Gazi polisimizin sağlık durumunda korkulacak herhangi bir durum söz konusu değil. Kurşunun biri karın boşluğundan girip bağırsaklara kısmi bir zarar vermiş. Diğer kurşun ise omzunda kemik kırığı oluşturacak şekilde girmiş ve çene altını sıyırmak suretiyle çıkmış. Gazi polisimizin omzunda kırık olması nedeniyle ortopedi servisinde ameliyata alınacak. Ameliyatın ardından inşallah, Gülhan kardeşimiz tekrar eski sağlına kavuşacak. Kendisi görev süresi 2009 yılında dolmasına rağmen çocuğunun tahsili için Tunceli’de kaldığını da beyan etti” diye konuştular.

Son saldırıdan da görüldüğü üzere; bölücü terör örgütünün ancak masum insanlara, kadınlara, silahsız bir şekilde spor yapan güvenlik güçlerine arkadan namertçe saldırı düzenleyip kaçmayı becerebildiklerini belirten Şahin ve Filiz, bölücü terör örgütünün çirkin yüzü karşısında, bıkmadan usanmadan güvenlik güçleri ve kahraman askerimizle omuz omuza mücadele etmeye devam edeceklerini, hainlerin yaptıklarının cezasız kalmayacağını ifade ettiler.

Şahin ve Filiz, hain saldırıda şehit olan komiser Cem Kerman ve eşi Dilay Kerman’a Allah’tan rahmet, yaralı polis memurlarına acil şifa dileyerek yarım saat kaldıkları hastaneden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler