İki star birbirine girdi

İki star birbirine girdi

Bülent Ersoy, kendisi için “Abi kardeş gibiydik” diyen Ajda Pekkan’a ateş püskürdü.

Bülent Ersoy: Elimde belgeler var açıklarsam Ajda sokağa bile çıkamaz…

Ka­la­mı­ş’­ta bir otel­de sah­ne alan Bü­lent Er­soy, Aj­da Pek-­ka­n’­a bel­ge­ler­le ya­nıt ve­re­ce­ği­ni açık­la­dı. “Haf­ta­ya elim­de­ki bel­ge­le­ri or­ta­ya ko­ya­bi­li­rim. Bu bel­ge­le­ri açık­lar­sam Aj­da so­ka­ğa bi­le çı­ka­ma­z” di­yen Er­soy, sev­gi­li­si Berk Yıl­ma­z’­la da kav­ga­lı ol­ma­dık­la­rı­nı söy­le­di.

Kalamış Wyndham Hotel’de program yapan Bülent Ersoy, gecede Yıldırım Mayruk imzalı tepeden tırnağa siyah bir kostümle sahneye çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Ersoy, Ajda Pekkan’ın kendisi ile ilgili “Onunla abi-kardeş gibiydik” sözüne ateş püskürdü. Ersoy, “Bu savaş değil. Haftaya belgeleri ortaya koyacağım. Kendisine belgeler cevap verecek. Belgeler konuşacak. Belgelerden sonra sokağa çıkamayacak” dedi.

Bu arada sevgilisi Berk Yılmaz’la kavga ettiği haberlerini yalanlayan Ersoy, “Böyle bir şey yok. O haberi yapan arkadaş bunu ispat etmekle mükellef. İzmir’de bir ev aldım. Bir tarafı deniz bir tarafı orman. Muhteşem bir ev. İzmir’i seviyorum. Sevdiğim insan da İzmir’de” dedi. 

İz­mir­li sev­gi­li­si Berk Yıl­ma­z’­a İz­mi­r’­de ev alan Bü­lent Er­soy, “1+1 mi?” so­ru­su­na, “Be­nim aya­ğım bi­le 1+1’e sığ-­ma­z” di­ye ce­vap ver­di.  Bü­lent Er­soy ıs­rar­la­ra rağ­men evi kaç li­ra­ya al­dı­ğı­nı söy­le­me­di.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler