İki vekilden ortak açıklama

İki vekil'den ortak açıklama

Şahin ve Filiz yaptıkları ortak açıklama ile Karatekin Üniversitesi bütçesine hükümetten 53 milyon 958 bin tl ödenek aktarıldığını duyurdular.

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz yaptıkları ortak yazılı açıklama ile "Çankırı Karatekin Üniversitesi bütçesine Hükümet'ten 53 milyon 958 bin tl ödenek" aktarıldığını bildirdiler. Şahin ve Filiz'in ortak açıklaması şöyle:

"2012 Yılı Bütçe görüşmelerinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Bütçesi için AK Parti hükümeti tarafından 53.958.000 TL teklif edilmiş olup, söz konusu teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunca aynen kabul edilmek suretiyle TBMM genel kuruluna sunulmuştur.

TBMM genel kurulunda 11.12.2011 Pazar günü yapılan görüşmeler sonrasında Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen ve hükümetin teklifinin aynen kabul edildiği Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü bütçesi TBMM Genel Kurulu’nda da CHP, BDP ve MHP’nin ret oylarına karşılık AK Parti Gurubunun oyları ile 53.958.000 TL olarak kabul edilmiştir.

Üniversitemize ve Çankırı’mıza hayırlı olmasını temenni eder, bütçenin Üniversitemizin hızla büyümesinde, öğrencilerimizin daha rahat koşullarda eğitim görmesine katkı sağlamasını cenabı Allahtan niyaz ederiz."

REKTÖRLÜK, GEÇEN YILIN ÖDENEĞİNİ EKSİK KULLANDI

Öte yandan Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Karatekin Üniversitesi Rektörlüğünün 2011 yılı bütçesinden kendisine ayrılan paydan yaklaşık 25 bin tl'yi kullanamadığı ve bu paranın 2012 yılı rakamlarına dahil edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler