İl Milli Eğitim Müdürü Petekten zorunlu açıklama

İl Milli Eğitim Müdürü Petek'ten "zorunlu" açıklama

Müdür Yaşar Petek, Sözcü18 sayfalarında "yaşar petek" imzalı yorumlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Sözcü18 sayfalarında son günlerde bazı haberlere "yaşar petek" imzası ile yorumlar yapılması Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'i harekete geçirdi. "İsim benzerliği"nden öte başka bir düşünceyle hareket edilmediği kanaatinde olsak dahi İl Milli Eğitim Müdürü sayın Yaşar Petek'in yazılı açıklamasını sizlerle paylaşmak zorunluluğunda olduğumuzun bilincindeyiz.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, müdürlük basın bürosu aracılığı ile tarafımıza gönderdiği yazılı açıklama şöyle:

"Sayın Vedat Beki;

www.sözcü18.com adresli haber sitenizde yaptığınız 27.11.2011 tarihli “Çankırılı’yı Sinir  Eden 10 İsim” başlıklı haberinize yapılan yorumlarda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Petek’in ismi kullanılmıştır.

meyveli ağaç - yaşar petek2
insanlar kolay yükselmiyorlar. Büyük ve yorucu bir mücadelenin sonunda bir konum elde ediyorlarki seçenlerde back raundunu bilerek tercihler yapıyorlar. İç Anadolu'muzda kendi kıymetlerine sahip çıkma noktasında az da olsa bir sıkıntı var. Yine de aziz hemşehrilerimiz bu anlamda ferasetiyle ne yapacağını iyi biliyor. Durmak yok, hizmete devam, selam olsun hizmet ehline, selam olsun sabrederek ter dökenlere...
28 Kasım 2011 Pazartesi 18:17

meyveli ağaç - yaşar petek1
Bugün Hürriyet te M.Mehmet Yılmaz başbakanın kapak olduğu TİME dergisinde isimleri saklı iki büyük gazetecinin başbakan aleyhinde olumsuz fikirler aktardıklarını, o isimlerden birinin Fehmi Koru - Taha Kıvanç olduğunu deşifre etmiş.yani bu devirde hiç bir şey asla gizli kalmıyor. Gazeteci dediğin yazarken goygoycu, gizlice konuşurken eleştiren olmamalı. Hele hele himet erbabının hizmetni görmeden karalanması hiçte şık olmuyor. İyilerle kötüler birarada yazılınca ne elde edilmiş oluyor ki? Altın yere düşmekle elbet pul olmaz. Biz özellikle seçtiklerimize güveniyoruz. Mesleki hayatında temayüz etmiş)

Sitenizdeki habere Sayın Müdürümüzün İsmi ile yapılmış bahse konulu yorumların kendisi ile ilgisinin olmadığını kamuoyunda yanlış algılara ve spekülasyonlara sebep olacağından bu durumun sizin ve Kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Bilmenizi istediğimiz bir hususta Sayın Müdürümüz Yaşar Petek Müdürlüğümüz tarafından uygulanan bir AB projesi nedeniyle 27 Kasım 2011 Pazar günü Saat 20:30'da yurt dışına çıkmak üzere Çankırı’dan ayrılmıştır.

Bu durumun tarafınızdan bilinmesini ve mümkünse kamuoyu ile paylaşılmasını istirham ederiz.

Çalışmalarınızda başarılar diler, Saygılar sunarız.

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu"

Editör'ün Notu: İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar Petek'in bu açıklamasından sonra yine "yaşar petek" imzalı yorumlar gelmiş ve halen bu yarımlar yayımlanmaktadır. Okuyucularımızın bu açıklamayı dikkate alarak "yaşar petek" imzalı yorumları ona göre değerlendirmeleri gerektiğini hatırlatırız.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler