İl Milli Eğitim Müdürüne kim dur diyecek?!

İl Milli Eğitim Müdürüne kim dur diyecek?!

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in gündeme taşıdığı olaylar tükenmek bilmiyor. İşte Petek hakkında gündeme gelen son iddialar...

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek'in, eğitim camiasında sergilediği olumsuz icraatler dur durak bilmiyor. İşte Yaşar Petek'inson icraati ile ilgili vahim iddialar.

YER: 80. YIL CUMHURİYET LİSESİ
14 Nisan 2012 Cumartesi günü 80. Yıl Cumhuriyet Lisesinde gerçekleştirilen sürücü kursu sınavlarını yerinde görmek için okula gelen İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, iddialara göre koridorda yürüyen bayan öğretmenin ayakkabılarının çıkardığı sesten rahatsız olunca her zamanki gibi yine başlıyor azarlamaya. Çevredeki görevli öğretmenlerin de müdahalesiyle büyüyen olay sonucu İl Milli Eğitim Müdürü İ.B ve Ö.K hakkında soruşturma açılması talimatını veriyor.
 
MÜZEYYEN HOCANIM EMEKLİLİK DİLEKÇESİNİ ALINCA!
Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde İsmet İnönü İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Müzeyyen Akbaba'nın "zorla emekliye ayrılması" yönünde Müdür Yaşar Petek'in baskıları yine Sözcü18 sayfalarında gündeme getirilmişti.
 
Hatırlanacağı gibi Müzeyyen Akbaba, emeklilik dilekçesini ilgili şubeden geri almış ve dilekçe sırra kadem basmıştı!
 
SONRASINDA NELER Mİ YAŞANDI?
Müzeyyen Akbaba'nın emeklilik dilekçesini Özlük Şefi A.Ç'den aldıktan sonra, Müdür Petek şef A.Ç'nin yanına geliyor dilekçeyi geri verdiği için "Seninle çalışmak istemiyorum! Defol git! Böyle şey mi olur?" diyerek yine hakaretlerine devam ediyor. Bayan özlük şefinin yaşanan olaydan sonra akibetinin ne olduğu konusunda bilgimiz yok. Ancak hakkında soruşturma açılma yüzdesi hayli fazla.
 
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAŞAR PETEK'E KİM DUR DİYECEK?!
Göreve geldiği günden bu yana sergilemiş olduğu hal ve davranışlarla Çankırı milli eğitim camiasında "istenmeyen müdür" olarak ilan edilen Yaşar Petek'e kimin dur diyeceği bugünlerde merak konusu. 
 
Bekleyelim ve görelim.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler