İlçe Belediye Başkanlarından takıma tam destek

İlçe Belediye Başkanlarından takıma tam destek

Çankırı Belediyespor

Kulübünün başlattığı "18'de 18" kampanyasına destek her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Sözcü18.com yazı ailesi olarak Vedat Beki ve İbrahim Zencirci ile birlikte çıktığımız "Kampanyaya destek turuna" ilçe belediye başkanlarını da dahil etme amacıyla çıktığımız Eldivan, Ilgaz, Kurşunlu, Çerkeş ve Bayramören belediye başkanları "Rengimiz mavi - beyaz ve de Çankırı Belediyespor'un yanındayız" mesajını verdiler.

İLK DURAK ELDİVAN
Yolculuğumuzun ilk durağında Eldivan vardı. Sözcü18.com yazı ailesini sevgiyle karşılayan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş, "Yaptığınız habercilik ile ilgi ile takip ediliyorsunuz. Özellikle Çankırı Belediyespor ile ilgili güzel haberleriniz beni fazlasıyla heyecanlandırıyor" derken, "18'de 18" kampanyasını da kulüp adına olumlu bir proje olarak değerlendirdiğini ifade etti.

Yazarlarımız Vedat Beki ve İbrahim Zencirci ile Çankırı ve Eldivan üzerine de uzun süre sohbet eden Başkan Kantaş, Eldivan'la ilgili son gelişmeleri de aktararak "İlçemizin sorunlarının çözümünde mevcut imkanlarımızı zorlayarak hizmet vermenin gayretindeyim. Önümüzdeki yıl öğrenime Karatekin Üniversitemize bağlı olarak öğrenime başlayacak olan Eldivan Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu'nun alt yapı çalışmalarına katkı sağlayacak işleri de süratle yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Çankırı Belediyespor'a gerek şahsi gerekse Eldivan Belediyesi olarak her türlü yardıma hazır olduklarını ifade eden Başkan Kantaş "Şehrimizin tek takımı. Bu takımın başarısı için üzerimize ne görev düşüyorsa seve seve yerine getirmeye hazırım. Bununla birlikte gurbette, özellikle İstanbul'da yaşayan Eldivanlı hemşerilerimin de kampanyaya katılımı konusunda gereken çalışmayı yaparım." dedi.

Eldivan Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş'ın mavi-beyazlı kaşkol ve forma ile objektiflere verdiği karelerden sonra şirin ilçe Eldivan'dan ayrıldık.

BİR SONRAKİ DURAK ILGAZ
Eldivan'dan ayrılıp Korgun yoluna düştüğümüzde, Belediye Başkanı Halil Öz'ün Ankara'da olduğunu öğrendik. Daha sonra rotamızı Ilgaz'a döndürdük ve sadece Çankırı'nın değil, ülkemizin şirin ilçelerinden Ilgaz'da Belediye Başkanı Cevdet Çetin'le başkanlık odasındayız.

Her zamanki gibi heyecanlı ve hararetli olan Başkan Çetin, yine belediye ile ilgili olan bir işin stresi ile bizleri karşıladı. Ziyaretimizin amacını anlattıktan sonra da "Sezona Ilgaz'da kamp yaparak hazırlanan futbolcularımız, bu yıl oldukça başarılı olacaklardır. Onların ciğerlerinde bol miktarda Ilgaz'ın temiz oksijeni var" demekten de kendini alamadı.

Takımın 10 günlük Ilgaz kampı döneminde de kendisinin büyük desteğini gördüğümüz Başkan Çetin, kulübün 18'de 18 kampanyasına seve seve katılacağını belirtirken de "Çankırı insanı, şehrinin tek takımı olan Çankırı Belediyespor'a sahip çıkmalıdır. Böylesi bir özveriyi göstermekten hiçbir Çankırılı imtina etmemelidir. Ben belediye başkanı olarak, ülkenin dört bir yanında bulunan Ilgazlı hemşerilerime sizlerin aracılığıyla seslenerek bu kampanyaya destek olmalarını istiyor ve onların da bu çağrıya kulak vererek beni mahcup etmeyeceklerini ümid ediyorum" dedi. 

Başkan Çetin, daha sonra mavi-beyazlı Çankırı Belediyespor formasını giyerek "En büyük Çankırı Belediyespor! Başka büyük yok" diyerek objektiflere poz vermekten kendisini alamadı.

Başkan Çetin'deki bu heyecan, İbrahim Zencirci ve Vedat Beki'yi oldukça şaşırtırken, Sözcü18.com yazı ailesi olarak Başkan Çetin'e, vermiş olduğu destek ve Ilgaz insanına yaptığı o güzel çağrı için teşekkür ederek Ilgaz'ı dolaşmak üzere görüşmeyi sonlandırdık.

(Yazı; Çerkeş ve Bayramören ziyaretleri ile devam edecek)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler