Ilgaz Belediye Mezbahanesi Kurban Bayramı'na hazır

Ilgaz Belediye Mezbahanesi Kurban Bayramı'na hazır

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında 500m² üzerine temeli atılan Ilgaz Belediyesi Mezbahanesi hazırlıklarını tamamlayarak Kurban Bayramında ilk kurban kesimiyle birlikte vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili olarak Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır yaptığı açıklamada; “Yoğun çalışmalarımız sonucu inşaatı tamamlanarak ilçemize ve bölgemize kazandırılan mezbahanemiz Ilgaz’ımızda ve bölgemizde hayvancılık sektörünün üretimden mutfağa uzanan noktada sağlığın, hijyenin adresi olacak ve çağımızın sunduğu teknolojik imkânları da bölge halkımıza kazandıran bir eseri vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan onur duyuyorum." dedi.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu Kurban Bayramında halkımızın hizmetinde olacak mezbahanemiz uzman kasap sertifikasına sahip 15 kişilik ekiple birlikte, İslami kurallara uygun şekilde, hijyenik ortamda vatandaşlarımızın kurbanlarını kesim noktasında en iyi hizmeti verebilmek için Belediyemiz personelleri gece gündüz çalışıyorlar. İlimizde ve İlçelerimizde kurbanlarını kestirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı Ilgaz’ımıza Belediyemiz Mezbahanesine davet ediyorum. Kurban kesimi için Belediyemizle ve sosyal paylaşım adreslerimizden gerekli bilgileri alabilecekleri ileterek şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum." 

ilgaz-arif-cayir-mezbaha-kurban-bayrami-resim-08.jpg

ilgaz-mezbaha-arif-cayir-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler