Ilgaz-Bükcük köyünde yangın!

Ilgaz-Bükcük köyünde yangın!

Saat 14.00 dolaylarında başlayan yangın şu saatlerde kontrol altına alınmış durumda.

Ilgaz'a bağlı Bükcük köyünde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın başta Ilgaz İtfaiyesi ve Orman İşletme'ye bağlı 4 araç tarafından söndürülmeye çalışılıyor.

Dün de saat 11.00 dolaylarında aynı bölgede bir başka anız yangını ihbarı ile karşılaştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Cevdet Çetin "Köylünün bu tür anız yangınlarından gına geldi. Jandarmanın ve de diğer ilgili kurumların konuyla ilgili çalışma yapması gerektiğini düşünüyorum. Bugün saat 14.00'de aldığımız yangın ihbarı ile bölgeye 2 aracımızı sevkettik. Çalışmalar halen devam ediyor" dedi.

MUHTAR: ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK!
Bükcük köyündeki yangınla ilgili köy muhtarı Cafer Saraç ise yaptığı açıklamada "Birisi anız yakacağım derken yangın büyüdü. Kimin yaktığını bulmaya çalışıyoruz. Tehlike boyutu şimdilik geçti" dedi.

Haber yayına hazırlandığı sırada Ilgaz İtfaiyesinden aldığımız son bilgiye göre, söndürme çalışmalarına katılan 2'si Orman İşletmeye ait 4 aracın, 3'üncü kez su takviye işlemini gerçekleştirdiği ve halen olay yerinde söndürme çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.

ilgaz-bukcukkoyuyangin-sozcu-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler