Ilgaz Kış Festivali iptal

Ilgaz Kış Festivali iptal

Okulların sömestre tatil olduğu şubat ayı içerisinde yapılması planlanan

Ilgaz Kış Festivali için beklenmedik gelişme!

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre Ilgaz Kış Festivali bu yıl şubat ayı içerisinde yapılamayacak.

11 Aralık Cumartesi akşamı Ilgaz'da başta Belediye Başkanı Cevdet Çetin olmak üzere Kaymakam Cahit Çelik, İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop ve Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can'ın katıldığı toplantıda yapılan görev dağılımı, pazar günü Ilgaz - Yıldıztepe'de yapılan incelemeler sonrasında farklı gelişmeleri beraberinde getirdi.

TELESİYEJİN TAMAMLANMASI MÜMKÜN DEĞİL
Gelişmelerle ilgili olarak kendisine ulaştığımız Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin "Bugün Yıldıztepe'de başta Kaymakam Çelik ve İstanbul Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altuntop ile birlikte bazı sporcu ve antrenör arkadaşlarla yaptığımız inceleme gezisinde, Yıldıztepe'deki telesiyej çalışmalarının Şubat ayına kadar tamamlanmasının mümkün olmadığını gördük" dedi. Başkan Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:

CEVDET ÇETİN: ORGANİZASYON YÜZDE 90 İPTAL
"Yıldıztepe'de bugün dahi yoğun bir çalışma vardı. Kastamonu'dan sökülen telesiyejin de montaj işlemleri devam ediyor. Bütün bu işlerin önümüzdeki iki ay içerisinde tamamlanması mümkün değil. Telesiyejin çalışmadığı ve kış festivali için düşündüğümüz alanın yapılan çalışmalar nedeniyle uygun durumda bulunmaması planladığımız etkinliği gelecek yıla ertelememiz gerektiğini gündeme getirdi. Bunun yanısıra Erzurum'da yapılacak olan Üniversitelararası Dünya Kayak Şampiyonasını da gözönüne aldığımızda şubat ayında yani okulların sömestr tatilinde planladığımız Ilgaz Kış Festivalini bu yıl için erteleyerek önümüzdeki yıl yapma kararına hızla gittiğimizi düşünüyorum. Yüzde 90 şubat ayı içerisinde bu festival olmayacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler