Ilgaz’a Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu müjdesi

Ilgaz’a Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu müjdesi

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile yılların beklentisi gerçeğe dönüşecek.

Ilgaz halkının Karatekin Üniversitesinin kurulduğu günden bu yana büyük bir merakla beklediği müjde bugünkü Resmi Gazetede yayımlanan haberle geldi.

24 Ekim 2011 tarih ve 28094 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan;

Milli Eğitim Bakanlığının 12.9.2911 tarihli ve 18597 sayılı yazısı üzerine, 28.3.1983 tarihli ve 2809 sayılı Kanunun ek 30’uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulunca 26.9.2011 tarih ve 2011/2276 sayılı kararı ile Çankırı ili Ilgaz ilçesine Ilgaz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu kurulması kararlaştırıldı.

CEVDET ÇETİN: ŞİMDİ SIRA ILGAZLI'DA

Bakanlar Kurulu kararı kendisine ulaştığımız Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin "Gelinen noktadan son derece memnunum. Ilgaz için hayırlı olsun. Burada iktidarı ile muhalefeti ile bir mücadele verildi. Şimdi sıra bizlerde." dedi.

Bilindiği gibi Ilgaz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu için ilçedeki Halk Eğitim Merkezi binası ile halen hizmete açık Öğretmenevi'nin iki katı tahsis edilmişti.

Öte yandan Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin ile Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir'in Ankara ve İstanbul'daki Ilgazlı işadamlarıyla biraraya gelerek önümüzdeki süreçle ilgili çalışmalara başlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler