Ilgaz'da ev göçtü: 2 kişi yaralandı

Ilgaz'da ev göçtü: 2 kişi yaralandı

Bu sabah meydana gelen olayda evde yaşayan 2 kişi mucize eseri hayatta kaldılar.

Bu gece saat 04.00 sularında 2 kişinin yaşadığı ahşap eski yapılı evde göçük meydana geldi.
Ilgaz ilçesi ulu pınar mahallesi han sokakta bulunan iki katlı eski bir binada göçük meydana geldi . Göçük sırasında evde bulunan Behçet Bostanoğlu (88) ve Hamide Bostanoğlu (85) isimli iki kişi merdiven boşluğu sayesinde hayatta kaldılar.

Olay yerine gelen 112 acil ekipleri Behçet Bostanoğlu ve Hamide Bostanoğlu'nu sağlık durumlarının endişe verici olmamasına karşın, tedbir amaçlı Çankırı Devlet Hastanesine sevkettiler.

cankiri-ilgaz-evgoctu-2kisiyaralandi-sozcu-resim-06.jpg

BELEDİYE BAŞKANI ARİF ÇAYIR, YAŞLI ÇİFTİ YENİ EVE TAŞIMIŞTI!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır yaşanan faciayı çok önceden görmüş ve yaşlı çifti bundan yaklaşık bir ay önce yaşayabilecekleri uygun bir eve taşımıştı.

Yaşlı çiftten Behçet Bostanoğlu'nun eşini de yanına alarak yeni taşındıkları evden ayrılarak eski evlerine gittikleri ve buradan birkaç parça eşyayı yeni evlerine taşımayı düşündükleri öğrenildi. Yaşlı çiftin sahura kalktıkları ve o sırada duydukları sesle dışarıya çıkarken evin yıkıldığı öğrenildi.

cankiri-ilgaz-arifcayir-cankiridevlethastanesi-sozcu-resim-06.jpg

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, yaşlı çifti, olay sonrası kaldırıldıkları Çankırı Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler