Ilgazdaki kaza az daha can alıyordu!

Ilgaz'daki kaza az daha can alıyordu!

Bugün Kastamonu - Ilgaz arasında yaşanan ve fazla hız nedeniyle meydana gelen kaza az daha 2 cana maloluyordu.

Kastamonu'dan Ilgaz yönüne doğru gitmekte olan 34 TV 9529 plakalı Mitsubishi marka kapalı kasa araç aşırı sür'at nedeniyle Derbent Oteli altındaki kavşakta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle devrildi. 

Araçta bulunan Faysal Acem ve Muharrem Duramaz yaralandılar. Uzun süre sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesini bekleyen yaralılara bölgede seyir halinde olan araçlar durarak yardımcı olmaya çalıştılar. Kazaya neden olan aracın bölgede Karayolları'na çalışan ve işaretleme hizmeti veren taşeron firmaya ait olduğu öğrenildi.
 
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar Ilgaz Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı edinilen bilgiler arasında.
 
Kazanın görgü tanıkları "Önümüzde seyir halinde olan araç hayli süratli yol alıyordu. Viraja girerken hızını ayarlayamayınca asfaltın da sıcaktan gevşemesi ile birlikte kaybolan direksiyon hakimiyeti kazaya neden oldu." dediler.
 
derbent-cankiri-kaza-sozcu-resim-071.jpg
 
BÖLGEDE KARAYOLLARI'NIN ÇALIŞMALARI DA
KAZALARA NEDEN OLUYOR
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, havaların ısınması ile birlikte asfaltın erimesi nedeniyle Karayolları ekipleri yollarda curuf ve topraklama çalışması yapıyor.
 
Sürücüler yapılan bu çalışmanın da kazaların yaşanmasına yolaçtığını belirterek "Özellikle viraj bölgelerinde curufa girmek zorunda kalan araçların savrulma ihtimali çok fazla. Karayollarının bu tür çalışma yapması bizleri zor durumda bırakıyor" dediler.
 
derbent-kaza-ilgaz-sozcu-resim-72.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler