Ilgazlı gençlerde görev değişimi

Ilgazlı gençlerde görev değişimi

İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Ilgaz Dernekler Birliği Gençlik Kolları yeni başkanını belirledi.

İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Ilgaz Dernekler Birliği Gençlik Kolları, 23 Mayıs 2012 Çarşamba akşamı Esenler Dernek Merkezinde Olağan 2. Genel Kurul toplantısını yaptı.

Toplantının tek gündemi Gençlik Kolları Yeni Başkanının seçilmesi idi. Yavuz Yılmaz başkanlığında son kez toplanan Ilgaz Gençlik Genel Kurulu açılış konuşmasının ardından tek gündem maddesi olan 'yeni başkan seçilmesi' maddesine geçildi ve Divan Kurulu oluşturuldu.
 
Mehmet Altıntop başkanlığında oluşan Divan Kurulunun üyeleri ise Ahmet Doğan, Bayram Arlı ve Ramazan Bekar oldu. Divan Kurulu, Başkanlık için adayları sorduğunda Yahya Güler (Alpağut köyü) ve Yakup Kara (Süleymanhacılar) adaylıklarını açıkladılar. Başka adayın olmadığı Genel Kurulda adaylara söz verildi ve ileriye dönük planları hakkında bilgi verdiler.
 
Yapılan gizli oylama neticesinde Ilgaz Dernekler Birliği Gençlik Kolları Başkanlığına Yahya Güler (Alpağut köyü) seçildi. Kaybedenin olmadığı başkanlık seçimi sonrasında her iki aday da teşekkür konuşması yaptı ve tebrikleri kabul etti.
 
cankiri-ilgaz-gencler-sozcu-resim-052.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler