Ilgazlı sanayici ve işadamları biraraya geliyor

Ilgazlı sanayici ve işadamları biraraya geliyor

Yaklaşık 300 işadamını bir araya getirecek olan organizasyon 5 Şubat Cumartesi akşamı İstanbul Akgün Otelde gerçekleşecek.

İstanbul'da yaşayan Ilgazlı yaklaşık 300 kadar sanayici ve işadamı 5 Ocak Cumartesi akşamı İstanbul Akgün Otelde bir araya gelecek.

Ilgaz Dernekler Birliği yönetimi tarafından aylar süren bir çalışma ile düzenlenen yemek organizasyonunda biraraya gelecek olan yaklaşık 300 dolayındaki işadamı ilk kez böylesi bir organizasyonda buluşacak.

Toplantı ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı ve ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altıntop "Aylar süren bir çalışmanın semeresini Cumartesi akşamı birlikte göreceğiz. İstanbul içinde faaliyet gösteren Ilgazlı işadamlarımızla ortaklaşa olarak hangi projeleri gerçekleştirebiliriz, neleri yapabilirizi konuşmakla birlikte, güç birliği arayışlarımızı paylaşacağımızı düşünüyorum. Dernekler Birliği nezdinde önemli bir organizasyon gerçekleştirirken bu toplantının ileride yaşayacağımız güzel birlikteliklerin de ilk adımı oluyor" dedi.

Birlik Başkanı Altıntop, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen dernek başkanlarına da teşekkür etmeyi unutmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler