Ilgazlılar iftarda meydanda buluştu

Ilgazlılar iftarda meydanda buluştu

Ilgaz Belediye Başkanlığı ve İstanbul Ilgaz Dernekler Federasyonu tarafından Ilgaz Cumhuriyet Meydanı’nda iftar programı düzenlendi.

İftar prograamına Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Çankırı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, siyasi ve STK temsilcileri ile yaklaşık 3 bin Ilgaz’lı katıldı. 
 
İftar programı öncesi kısa bir konuşma yapan Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Ramazan ayının manevi ruhu ile kardeşliğin önemine vurgu yaparak, “Bu meydanda, bu topraklar üzerinde birlik ve beraberlik içinde can cana, kan kana bu vatan içinde beraber olmak beni mutlu ediyor” dedi. 

Çayır, Ilgaz’ın çok farklı bir yapıya sahip olduğunu vurgulayarak “Sizde samimiyet, içtenlik var. Biz faniyiz. Bugün var, yarın yokuz. Bu samimiyetimizi bozmayalım” diye konuştu. Başkan Çayır, iftar programında emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Yapılan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı. 

PROF. SAVAŞ'A PLAKET
Yemeğin ardından Ilgaz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu’nun kurulmasında emeği geçen Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’a iftar sonrası plaket takdim edildi. 

Rektör Savaş'a plaketi Belediye Başkanı Arif Çayır, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can ve Ilgaz Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Ekmekçi tarafından takdim edildi.

Başkan Çayır, “Yüksek okulun kurulmasında Sayın Rektörümün ve ekibinin çok büyük emeği geçmiştir” dedi.  Rektör Savaş da kendisine plaket takdim eden Ilgazlılar'a teşekkür etti. İftar programı çeşitli etkinliklerle devam etti.

ilgaz-ramazan-iftar-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler