Ilgazspor, finale adını rahat yazdırdı

Ilgazspor, finale adını rahat yazdırdı

Çankırı Amatör Küme Şampiyonunu belirleyecek final maçını oynayacak ikinci takım yeşil-beyazlı Ilgazspor oldu.

Çankırı Amatör Küme Şampiyonunu belirleyecek ikinci finalist Ilgazspor oldu. (A) Grubu ikincisi Sarayspor ile karşılaşan Ilgazspor, rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek Yapraklı Belediyespor ile şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Dünkü Yapraklı Belediyespor - Çerkeş Belediyespor maçına nazire yaparcasına her iki takım da sahada sadece futbol oynadılar. Tribünler de oynanan futbola alkış tuttu.

Kamp Eğitim Merkezi sentetik sahada saat 13.00'de başlayan yarıfinal maçının hakem triosu ve kadroları şöyleydi.

Hakemler: Serdar Şerbet, Hasan Çakır, Can Doğar (4. Hakem Orhun Kara)

Ilgazspor: Burak, Mücahit, İrfan, Serkan, Ömer, Hakan, Erkan, Çağlar, Fatih, Bahattin, Mehmet.

Sarayspor: Satılmış, Emrah, Aziz, Ömer Erkan, İsmail, Doğan, Ahmet, köksal, Mesut, Fethi, Erkan

Maçın henüz 2. dakikasında Hakan Özçakmak ile bulan Ilgazspor, 8. dakikada penaltıdan Mehmet Topluca ile farkı ikiye çıkardı.

35. Dakikada Bahattin Açıkalın ile skoru 3-0'a getiren Ilgazspor, ilk devreyi bu sonuçla kapadı.

İkinci yarıda da rakibine oranla baskılı bir futbol sergileyen Ilgazspor, 65. dakikada Hakan Özçakmak kendisinin 2'nci, takımının 4'üncü golünü atarken, 80. dakikada Mehmet Topluca maçın skorunu tayin eden golü rakip filelere gönderiyordu: 5-0

MUHARREM LAFCI: FİNAL MAÇINI
ATATÜRK STADINDA OYNAMAK İSTİYORUZ

Çankırı'da oynanan maça Ilgazlı sporseverler büyük ilgi gösterdi. Maç sonrasında Sözcü18 Haber Merkezine konuşan Ilgazspor Kulübü Başkanı Muharrem Lafcı "Güzel bir müsabaka oldu. Sahada her iki takımın da yapmış olduğu centilmence mücadelenin diğer kulüplerimize de örnek teşkil etmesini dilerim." derken, 27 Şubat Pazar günü oynanacak olan final maçını Atatürk Stadında oynanması gerektiğinin altını çizerek "Bu saha ve çevre koşullarında gerek idareci gerekse emniyet güçlerinin güvenliğin sağlanması konusunda karşılaştıkları zorlukları herkesin tespit ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden, şampiyonu belirleyecek olan karşılaşmanın Atatürk Stadında oynanması konusunda yetkililerin ivedilikle karar alması gerekir" dedi.

ILGAZLI TARAFTARDAN SÖZCÜ18'E TEZAHÜRAT
Öte yandan maçı izleyen Ilgazsporlu sporseverler, finale kadar gelen süreçte, sayfalarında Ilgazspor'la hakettiği yeri vermesinden dolayı haber sitemizle ilgili olumlu tezahüratta bulundular. Sözcü18 editoryal masası olarak Ilgazlı sporseverlere göstermiş oldukları böylesi samimi duyguları için buradan kucak dolusu sevgilerimizi sunuyor, final maçında Ilgazspor'a ve yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlarına başarılar diliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler