Ilgazspor, liderliğini perçinledi: 2-1

Ilgazspor, liderliğini perçinledi: 2-1

Şabanözü Belediyespor'u kendi evinde yenen Ilgazspor, grubun lideri olarak yoluna devam ediyor.

Hafta boyu sanal alem üzerinden yapılan gerginliklerle oynanan Şabanözü Belediyespor - Ilgazspor karşılaşmasında gülen taraf lider Ilgazspor oldu: 1-2

Ilgazspor maça şu 11'le çıktı:
Yıldırım, Mustafa Cengiz, Ömer Çeli, Sercan Açıke, Ömer Tekin, Hakan Özçakmak, Erkan Emir, Çağlar Alkış, Fatih Durmuş, Bahattin Açıkalı, Mehmet Topluca.

Maçın ilk yarısında üstün oynayan ev sahibi Şabanözü Belediyespor gol yollarında sonuca gidemeyince her iki takım da soyunma odasına skodaki 0-0 eşitlikle gidiyodu.

Maçın ikinci yarısında konuk Ilgazspor yaptığı ataklarla ev sahibi takımın kalesinde tehlikeler yaratırken, Şabanözü Belediyespor 60. dakikada 1-0 öne geçti.

70. dakikada Ilgazspo'da sakatlaan Hakan Özçakmak'ın yerine oya giren İrfan Çömez, maçın kaderini değiştiren isim oldu. 75 ve 80 dakikalarda kazanılan iki penaltıyı Mehmet Topluca ile değerlendirmesini bilen konuk Ilgazspor sahadan 2-1 üstün ayrılan taraf oldu.

ÇERKEŞ BELEDİYESPOR ÇANKIRI'DA KAZANDI.
Öte yandan Çankırı Amatör Küme (A) Grubunda Cumartesi günü saat 13: 00 de Çankırı Kamp Eğitim Merkezi stadında MKE Çankırı Spor ile Çerkeş Belediye Spor karşılaşmasında, gülen taraf Çerkeş Belediyespor oldu: 4-2

Çankırı Amatör Küme A grubunda mücadele veren ve ligin 3. haftasında liderlik koltuğunu Sarayspor’dan devralan Çerkeş Belediyespor Cumartesi günü MKE Çankırıspor’u 4-2 yenerek puanını 18'e yükselti ve A grubunda play off'a kalan ilk takım oldu.Çankırı merkez sentetik çim sahada oynanan maçta genç bir kadro ile sahaya çıkan MKE Çankırıspor maçın ilk yarısında sayısız gol fırsatları yakaladı, ancak bunlardan birini gole çevirmesini bildi ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya golle başlayan Çerkeş Belediyespor 55. dakikada Hüseyin’le kullandığı penaltı atışını gole çeviremedi. Kısa bir panik yaşayan MKE Çankırıspor ceza sahası içerisinde hata yapmaya başladı ve her hatasında hakem penaltı noktasını gösterdi. Hidayet 60 ve 65. dakikalarda kullandığı penaltı atışlarını gole çevirince maçta bir anda 3-1 öne geçmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda farkı kapatmak için maça ağırlığını koyan MKE Çankırıspor Ramazan’la ikinci golü Çerkeş Belediyespor filelerine yolladı. Maçın sonlarına doğru Çerkeş Belediyespor Tolga ile maça noktayı koyan golü kaydetti: 4-2

Çerkeş Belediyespor aldığı bu galibiyetle (A) grubunda ligin bitimine iki hafta kala grup liderliğini ilan ederek play-off'a kalan ilk takım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler