Ilgazspor Yapraklıyı zor da olsa geçti: 2-1

Ilgazspor Yapraklı'yı zor da olsa geçti: 2-1

Hafta başından bu yana merakla beklenen Ilgazspor - Yapraklı Belediyespor karşılaşmasının galisi ev sahibi Ilgazspor oldu.

Hafta başından bu yana merakla beklenen ve büyük bir çekişmeye sahne olacağı önceden bilinen Ilgazspor - Yapraklı Belediyespor karşılaşmasının galibi Ilgaz oldu. Ilgaz ilçe stadında oynanan maçı 2-1 kazanan Ilgazspor, elde ettiği bu sonuçla averajla oturduğu liderlik koltuğunda en yakın  rakibi Yapraklı Belediyespor'a 3 puan fark attı.

ILGAZSPOR: Burak Küsmez (Dak:35 Fuat Yıldırım), Mustafa Cengiz, İrfan Dinç, Sercan Açıkel, Ömer Tekin (Dak:45 Ömer Çelik), Hakan Özçakmak, Erkan Emir (Dak:65 Mücahit Yiğit), Çağlar Alkış, Fatih Durmuş, Bahattin Açıkalın, Mehmet Topluca.

ILGAZSPOR - YAPRAKLI BELEDİYESPOR
KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER İÇİN

Maçla ilgili olarak ayrıntıya geçmeden önce, müsabaka öncesi emniyet kuvvetlerinin bugüne kadar görülenin aksine yoğun tedbirleri, hem seyirci hem de oyuncular üzerinde maç öncesi hayli olumsuzluk yarattığını söylemek zorundayız.

MAÇTAN DAKİKALAR VE GOLLER
Maçın ilk yarısının ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Dakikalar 30'u gösterirken Yapraklı Belediyespor kaptanları Fatih'in duran toptan kazandırdığı golle maçın ilk yarısını 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya Ömer Tekin'in yerine Ömer Çelik'i alarak başlayan Ilgazspor, rakip kale önünde geliştirdiği ataklarla bir an önce skordaki eşitliği sağlama düşüncesindeydi. Bu atakların sonucunu 70. dakikada oyuna yeni giren Mücahit'in ayağından kazandığı golle skoru eşitleyen Ilgazspor, maçın 80'inci dakikasında ise öne geçen taraf oldu.

Bu dakikada sahanın başarılı isimlerinden Fatih Durmuş, takımının ikinci golünü atarken, hem tribünlerdeki taraftarı hem de yedek kulübesini rahatlatıyordu.

Golden sonra Yapraklı Belediyespor'un beraberlik için gösterdiği çabalar sonuç vermeyince, günlerdir her iki ilçenin taraftarları arasında meraklı 90 dakikalık mücadelenin kazananı Ilgazspor oluyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler