İlhan Cavcav’dan Fenerbahçelileri kızdıran karar!

İlhan Cavcav’dan Fenerbahçelileri kızdıran karar!

Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrası 'Galatasaray taraftarı' olduğunu tekrarlayarak dikkatleri üzerine çeken Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, çok tartışılacak bir icraata imza attı.

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği U21 takımları arasında oynanan maçı izlemeye giden sarı lacivertli taraftarlar, Cavcav'ın isteği üzerine sahaya alınmadı.

Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe U21 Ligi 24. hafta karşılaşmasını izlemeye gelen sarı lacivertli taraftarlar, 'izleme alanı yok' bahanesiyle İlhan Cavcav Tesisleri’ne alınmadı.

Bugün oynanan ve 1-1 biten karşılaşma öncesi maçı izlemek için Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’ne gelen 30-40 kişilik Fenerbahçe taraftar grubunun içeri girişine, kulübün güvenlik görevlileri tarafından izin verilmedi. Kararın Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın onayı doğrultusunda alındığı belirtildi.

Tesis önünde bekleyen taraftarlar ve sporcu aileleri, "Çevik kuvveti çağırırız" tehditleri üzerine, maç sonuna kadar bekledi ve olay çıkarmadan dağıldı.

Gençlerbirliği görevlilerinin, içeri niye alınmadıklarını soran Fenerbahçe taraftarlarına 'maçın oynandığı sahada izleme alanı yok' cevabını verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler