İlişkiye girmeyince dövüp aşağı atmış

İlişkiye girmeyince dövüp aşağı atmış

İkinci kattaki bir evin balkonundan düşerek ölen ve intihar ettiği iddia edilen Iğdır Milli Eğitim Müdürü’nün sekreteri Gönül Aras'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Ağrı'da arkadaşlarıyla gittiği evin ikinci katından düşen Iğdır Milli eğitim Müdürlüğü’nde görevli memur Gönül Aras (24) ile ilgili soruşturma tamamlandı. Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda Filiz'in sanık Osman Akkuş tarafından önce darp edildiği ardından balkondan aşağı atıldığı belirlendi. Hazırlanan iddianamede ise Osman Akkuş hakkında müebbet istendi.

ARKADAŞ TANIŞTIRDI 
Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olan Gönül Aras Filiz (24), arkadaşı Emine Karacan aracılığıyla, Doğubayazıt'ta oturan Osman Akkuş ile tanıştı. Olay günü de Emine Karacan'ın ısrarıyla Doğubayazıt'a gitti. Burada Emine Karacan ve erkek arkadaşı Ali Paşa Tozbey ile Osman Akkuş'la buluştu. Akşam saatlerinde Akkuş'un evine giden grup Alkol aldı. Bir süre sonra Emine Karacan ve sevgilisi odadan çıkıp Aras'la Akkuş'u baş başa bıraktı. Akkuş, alkolün de etkisiyle Aras'a zorla sahip olmaya kalkıştı. Genç kadın tepki gösterince Akkuş tarafından balkondan aşağı atıldı. Evde bulunanlar Aras'ı bir hastanenin acil kapısına bırakıp kayıplara karıştı. Ancak Filiz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevredeki kameraları inceleyen emniyet ise şüphelilerden Emine Karacan, Ali S. ve Osman Akkuş'u gözaltına aldı. Osman Akkuş tutuklanırken diğer iki kişi tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı.

İLİŞKİYE GİRMEYİNCE DÖVÜP AŞAĞI ATMIŞ 
Osman Akkuş'un tutuklanmasının ardından ise Aras'ın ölümüyle ilgili inceleme yapan Adli Tıp Kurumu, Aras'ın cinayete kurban gittiğini belirten bir rapor hazırladı. Raporda Aras'ın vücudunda darp izlerinin olduğu düşme açısının cinayeti gösterdiği kaydedildi. Raporun gelmesiyle birlikte ise Ağrı Cumhuriyet Savcılığı soruşturmasını tamamlayarak iddianamesini hazırladı. Savcı, Osman Akkuş'un kasten öldürme suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

‘OLAY YERİNDEKİ KANLARI SİLDİLER' 
Kameraları tek tek inceleyen polis, bir otelin kamera kayıtlarında Gönül Aras'ın zemine çakılmasının ardından şüphelilerin olay yerini suyla temizleyeip delilleri kararttığı belirlendi. Yine kayıtlarda şüphelilerin genç kızı bir binanın kenarına bırakıp ölüme terk ettikleri ancak daha sonra vicdan azabı çekerek Filiz'i bir hastanenin acil kapısının önüne bırakıp kaçtıkları tespit edildi. (VATAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler