İlk raund Bayern Münihin - İZLE

İlk raund Bayern Münih'in - İZLE

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid'i konuk eden Bayern Münih, son dakika golüyle kazandı, rövanş için avantaj sağladı..

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Almanya'da Bayern Münih, İspanyol devi Real Madrid'i konuk etti. 

Real Madrid'de milli futbolcularımız Nuri Şahin ve Hamit Altıntop maç kadrosunda yer almazken, Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, 11'de saha çıktığı maçta 69 dakika forma giydi. 
 
 
Maça etkili başlayan konuk ekip Real Madrid olurken, golü Bayern Münih buldu. 17. dakikada sol köşeden kullanılan kornerde Ramos'un uzaklaştırmak istediği top, penaltı noktası ön tarafında Ribery'nin önünde kaldı. Fransız oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti. 
 
Golden sonra daha dengeli bir oyun ortaya çıkarken, ilk yarıda başka gol olmadı ve Bayern Münih devre arasına 1-0 üstün girdi. 
 
İkinci yarıya Real Madrid golle başladı. 53. dakikada hızlı gelişen atakta ceza sahası hafif sol çaprazına gönderilen pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Ronaldo'nun vuruşu Neuer'den döndü. Devam eden atakta ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Benzema'nın vuruşunda auta giden topu Ronaldo kale önüne çıkardı. Mesut Özil topu ağlara yolladı. 
 
1-1'den sonra Bayern Münih oyuna ağırlığını koyarken, aradığı golü de son dakikada buldu. 90. dakikada sağ kanattan hareketlenen Lahm'ın yerden ortasını altıpas içinde Gomez ağlara yolladı ve maç 2-1 sona erdi. 
 
Karşılaşmanın rövanşı, 25 Nisan'da İspanya'da oynanacak.
 
REAL MADRİD'E ALMANYA'DA KÖTÜ SÜRPRİZ
 
Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih ile Allianz Arena'da karşılaşan Real Madrid, kötü bir sürprizle karşılaştı. Maçın başlamasına dakikalar kala Mesut Özil, Ronaldo ve Benzema'ya ait krampon ve formaların çalındığı bildirildi. Kramponların üçünün Ronaldo'ya, diğer üçünün de Mesut ve Benzema'ya ait olduğu öğrenildi. Çalınan formaların ise kime ait olduğu ve sayısı hakkında açıklama yapılmadı.
 
Maçın canlı yayınlandığı Sat 1 kanalındaki program sunucusu, olayı teknik direktör Maurinho'nun sözcüsü Eladio Parames'in doğruladığını kaydetti.
 
Real Madridli yöneticiler, olayı UEFA yetkililerine bildirerek şikayette bulundu.
 
Soyunma odasından krampon ve formaları kimin ve nasıl çaldığı konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler