İlköğretim öğrencisiyle ilişki skandalı

İlköğretim öğrencisiyle ilişki skandalı

Amasya'da 13 yaşındaki D.K.'nın para karşılığında erkeklere satıldığı iddiası 8 kişinin ardından 14 kişinin daha gözaltına alınmasına neden oldu.

Amasya’da 13 yaşındaki D.K.’nın para karşılığında erkeklere satıldığı iddiasıyla geçen Mayıs ayında biri bürokrat 8 kişinin tutuklanmasının ardından, aynı olayla ilgili dün akşam 14 kişi daha gözaltına alındı.

Amasya’da meydana gelen olay, geçen Mart ayında Iraklı Zinah A.F.’nin eşi A.F. tarafından bıçaklanması sonucu ortaya çıktı. Olay anında evde bulunan 2 erkekle eşinin ilişkisi olduğu ve kendisini aldattığını düşünen A.F., eşini bıçakladı. Bu sırada evde bulunan iki erkekle D.K. da kaçtı. Yaralama olayını araştıran polis, evde bulunan D.K. ile H.Ö. ve M.Ö.’nün ifadelerine başvurdu. 2 kişi, Iraklı kadınla ilişkileri olmadığını, evde D.K. adındaki kızla para karşılığı ilişkiye girmek için bulunduklarını söyleyince, soruşturma başka bir boyut kazandı.

ÖZ DAYISI TECAVÜZ ETMİŞ
 6’ıncı sınıf öğrencisi D.K. polis ifadesinde, Iraklı komşuları olan Zinah A.F.’nin kendisini para karşılığı erkeklere sattığını, bu kişileri gördüğünde tanıyabileceğini söyleyerek, "2 yıl önce öz dayım bana tecavüz etti. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim. Komşumuz olduğu için Zinah’ın evine giderdim. Konuşmalarımızda beni para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya ikna etti. Bana 20- 30 TL veriyordu" diye konuştu.

8 KİŞİ TUTUKLANDI
Soruşturmayı sürdüren Amasya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Iraklı kadının telefon kayıtlarını inceleyerek küçük kızla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen, Valilikte İl İdare Kurulu Müdürü olarak görev yapan B.I. ile işadamlarının da aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan 8 şüpheli, ’çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı. D.K. da koruma altına alınarak yurda yerleştirildi.

Soruşturmayı derinleştiren cumhuriyet savcısı, tutuklu sanıklardan ve D.K.’dan aldığı ifadeler doğrultusunda harekete geçti. Savcının talimatı ile polis dün akşam olayla ilişkisi bulunduğu öne sürülen 14 kişiyi daha gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları süren 14 kişinin, ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

kaynak: milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler