İmama eşinden penis kesme cezası

İmama eşinden 'penis kesme' cezası

Sahurdan sonra gördükleri karşısında çılgına döndü ve...

Bursa’nın Kestel İlçesi’nde 38 yaşındaki S.K., kendisini aldattığı iddiasıyla, imamlık yapan eşi 42 yaşındaki O.K.’nın penisini kesti. O.K.’nın kopma noktasına gelen penisi ameliyatla yerine dikildi.

Kestel’e bağlı Gölbaşı Köyü’nde imamlık yapan O.K.’nın uzun süredir kendisini aldattığından şüphelenen 3 çocuk annesi eşi S.K., onu takip etmeye başladı. İddiaya göre aralarında zaman zaman bu konu gündeme gelse de, O.K. sürekli inkar ederek, bunun doğru olmadığını söyledi. Ancak eşinin söylediklerinden ikna olmayan S.K., oturdukları ilçe merkezinde O.K.’nın bir kadınla ilişkisi olduğunu saptadı ve kadının adresini buldu.

Evde eşi O.K.’ya ilişkide olduğu kadının adını ve adresini söyleyen S.K. onunla tartıştı, hiç olmazsa çocuklarını düşünmesini istedi. S.K., imam eşi O.K.’dan bir daha kendisini aldatmayacağı sözünü aldı. Birkaç gün sonra eşinin sözünde durmadığını söyleyen S.K. ile eşi O.K. arasında yine aynı konuda tartışma çıktı. "O kadınla ilişkimi kestim" diyen imam O.K.’nın gece sahurdan sonra şüphe üzerine cep telefonu kontrol eden S.K., ’Aşkım’, ’Bir tanem’, ’Özledim seni’ yazılı mesajlarını gördü. Çılgına dönen S.K., hemen mutfağa giderek aldığı ekmek bıçağıyla yatak odasına girdi ve uyuyan kocasının penisi kesti. Büyük bir acıyla uyanan imam O.K. çığlıklar atarak can havliyle yardım isteyince, imdadına aynı apartmanda oturan imam komşuları yetişti.

Ambulansla hemen Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan imam O.K.’nın penisinin kesilen bölümünü küçük bir parçanın tuttuğu görüldü. Yapılan ilk müdahalenin ardından imam O.K., kesilen penisinin dikilmesi için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ameliyatla O.K.’nın penisini yerine diken doktorlar, tedavinin bir sürdüğünü, işlevi kaybedip kaybetmediğinin sonra belli olacağını söyledi.
Eşinin penisini kesmek suçlamasıyla gözaltına alınan S.K. sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı.

Bursa Müftülüğü ve Kaymakamlık, eşi tarafından penisi kesilen imam O.K. hakkında ayrı ayrı idari soruşturma başlattı.

Bu arada imam O.K.’nın Gölbaşı Köyü imamlığı görevinin yanında Kestel ilçesinde eşi S.K.’nın üzerinde görünen bir akaryakıt istasyonunun sahibi olduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler