İmamı Rus aşkı delirtti!

İmamı Rus aşkı delirtti!

KKTC’de aşık olduğu Rus Snejana’yı kendisiyle evlenmeye ikna edemeyen Veli Özsorun, imamlığını yaptığı caminin duvarına büyük harflerle, “Ben sevdiğim kadını istiyorum” şeklinde yazılar yazdı.

KKTC’de aşık olduğu Rus Snejana’yı kendisiyle evlenmeye ikna edemeyen Güzelyurt Aydınköy imamı Veli Özsorun (29), imamlığını yaptığı caminin duvarına büyük harflerle, “Ben sevdiğim kadını istiyorum” şeklinde yazılar yazdı.

Duvara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Nakşibendi Tarikatı’nın lideri Şeyh Nazım Kıbrısi’nin nikahını kıyacağını da yazan İmam Özsorun, “Abdullah Gül de nikahımıza davetli” dedi. Kıbrıs gazetesine manşet olan Veli Özsorun, ayrıca caminin duvarlarına çok sayıda Rus kadının adı olan “Snejana” yazdı. Köylüler de, “Veli Özsorun, karşılıksız aşkıyla ilgili konuyu  Şeyh Nazım Kıbrısi’ye anlattığını ve nikah sözü aldığını söylüyor” dedi.

Tepkilerin üzerine köylüler cami duvarındaki yazıları temizledi ve duvarı boyadı.  KKTC Din İşleri Dairesi Başkanı Talip Atalay da, Veli Özsorun’un “psikolojik sorunlarının olduğunu” belirtti. İmamı görevden almayacaklarını kaydeden Atalay, “İmam emekli edilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler