İnaç köyü kum ocağı ihalesi ŞUAnın!

İnaç köyü kum ocağı ihalesi ŞUA'nın!

Çankırı İl Özel İdaresi tarafından 3 Mayıs'ta gerçekleştirilen kum ocağı ihalesini, ihaleye tek başına katılan ŞUA Ltd. Şti. aldı.

Çankırı İl Özel İdaresi tarafından ihaleye çıkartılan Merkez'e bağlı İnaç köyündeki kum ocağı işletme ihalesini ŞUA İnşaat Madencilik Nakliye Gıda Turizm ve Sanayi Ltd. Şti. kazandı.

3 Mayıs Perşembe günü Vali Erbay Fiş salonunda İl Encümeni tarafından gerçekleştirilen ihale 26 bin tl teklifle ŞUA İnşaat Madencilik Nakliye Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. de kaldı.

İhaleye, şartname almalarına karşın başta Akyazı İnşaat ile Şimşek İnşaat firmalarının katılmadığı öğrenildi.

Bilindiği gibi daha önce aynı iş için yapılan ihaleyi Şimşek İnşaat, Akyazı İnşaat ile girdiği yarış sonrasında yıllık 80 bin tl + KDV olarak almış, ancak ihaleyi Vali Vahdettin Özcan iptal etmişti.

ŞUA KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Sözcü18 Haber Merkezinin yaptığı araştırma sonrasında ihaleyi alan ŞUA Ltd. Şti. ile ilgili Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası kayıtlarında şu bilgilere ulaşıldı:

Şirket 30 Nisan 2012 tarihinde kuruldu. Şirket ortakları Ahmet Şimşek, Selman Ulu ve Recep Akyazı.

SÖZCÜ18, İHALEYE DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

Öte yandan ihale sonucuna bakıldığında, 2 Mayıs 2012 tarihinde Sözcü18 sayfalarında yer bulan "80 bin size çok gelir, 25 bin'e buyrun" başlıklı haberle kamuoyunun dikkatine sunulmuştu.

Haberi okumayanlar için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler