İnanılır gibi değil ama!

İnanılır gibi değil ama!

Pakistan'da 6 bacaklı bebek dünyaya geldi.

Geçtiğimiz pazartesi günü dünyaya 6 bacaklı olarak gelen yavru, başarılı bir operasyonla normale döndürüldü.

Karachi- Pakistan'daki Ulusal Çocuk Sağlığı Enstitüsü doktorları, altı bacakla dünyaya gelen erkek çocuğunu başarıyla ameliyat etti.
 
İki saatten fazla süren operasyon başarıyla sonuçlandı. Operasyon sırasında doktorlar fazla uzuvlarını aldıkları bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Karachi'ye bağlı Sukkur bölgesinde dünyaya gelen bebek, geçtiğimiz pazartesi günü Karachi'ye getirildi. NICH yöneticisi Jamal Raza'nın gazetecilere verdiği bilgiye göre, bebek bir hafta önce bir röntgen teknisyeninin eşi tarafından dünyaya getirildi. Yönetici Raza "Aslında bebek bir tane değil iki  tane ve birisi premature".
 
karachi-alti-bacak-sozcu-resim-041.jpg
 
BABA İMRAN SHAİKH: VATANDAŞLARIMDAN DUA İSTİYORUM
 
Adını vermek istemeyen enstitüdeki bir doktor, fazla uzuvların milyonda bir veya daha fazla bebeği etkileyen genetik bir hastalığın sonucu olduğunu belirtti.
 
Sukkur'da yaşayan bebeğin babası İmran Shaikh, gazetecilere çocuğunun tedavi edildiğinden dolayı müteşekkir olduğunu söyledi. Shaikh "Biz fakir bir aileyiz. Devlete, bebeğimizi tedavi ettirmemize yardım ettiği için teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Imran Shaikh ayrıca vatandaşlarına oğlunun hastalıktan tam ve bir an önce iyileşmesi için dua etmelerini istedi.
 
karachi-iki-bacak-sozcu-resim-042.jpg
 
İLAÇ VE KİRLİ SUDAN OLABİLİR
Öte yandan 6 bacakla dünyaya gelen yavru için konuşan Pakistan Tıp Birliği Başkanı Dr. Samrina Hashmi, çocuktaki normal olmayan durumun, hamile anne tarafından alınan uygun olmayan ilaç ve kirli suyun da aralarında bulunduğu bir çok etkinin sonucu olabileceğini söyledi.
 
Başkan Hashmi, "Her 10 bin doğumda bir çocuk, kalp deliği gibi anormallikle dünyaya gelebiliyor. Ayrıca bir yerine birden fazla yumurtanın döllenebilmesi olasılığı da mevcut" dedi. (Sözcü18-Dış Haberler) (Fotoğraflar: blog.sina.com.cn/qkix)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler