İncecik köyünün yol sorunu Şahinle çözülecek

İncecik köyünün yol sorunu Şahin'le çözülecek

Trafik kazasında yaşamlarını yitiren Yaylakentli vatandaşların cenaze törenine katılan Şahin, bölgede incelemelerde bulundu.

Elim bir kaza sonu kaybettiğimiz Yaylakentli vatandaşların cenaze törenine katılan Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, ardından İl Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile beraber Orta ilçe merkezine gelerek Belediye Başkanı Recep Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası belediyeden ayrılan Şahin yanına Orta Kaymakamı Zafer Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Halil Akpunar’ı da alarak Kızılcahamam sınırında bulunan İncecik köyüne geçti. Burada vatandaşlarla bir müddet sohbet eden Şahin, kendisine aktarılan talepleri dinledi.

YOL SORUNUNUZU YAKINDAN GÖRÜP
ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN GELDİM

Şahin “Bugün buraya yol sorununuzu yakından görüp çözüme kavuşturmak için geldim. Bunun için de yanımızda İl Özel İdare Genel sekreterimiz ve Kaymakamımız da var. Gelirken yolu gördük ve inceledik. Yatırım programında olmayan bu yol için inşallah en kısa sürede bir çözüm üreterek eksikleri gidereceğiz” dedi.

Beraberindeki heyetle Kayıören köyü Tutmaççıbayındır köylerine de geçen Şahin buralardaki eksiklikleri de inceleyerek, köy camisi önünde vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

cankiri-dodurga-idrissahin-salimcivitcioglu-sozcu-resim-07.jpg

DODURGA’DA YOĞUN İLGİ
Ardından Dodurga Beldesine gelen milletvekili İdris Şahin ve beraberindekiler kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Şahin; Kalabalıktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sizlere çok teşekkür ediyorum. Memleketinizi ihmal etmiyorsunuz aynı zamanda dini bir vecibe olan sılayı rahim yapıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Dodurga Belediye Başkanı Ahmet Erdoğdu’dan çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Şahin, yol çalışması devam eden Sakaeli köyüne geçerek çalışmaları yerinde gördü. 

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Yıldız tüm bölgedeki çalışmalar hakkında Şahin ve beraberindeki heyete bilgi verdi.

İlçe merkezinde yapımı devam eden Süleymaniye yurdu inşaatını da gezen Şahin son olarak İlçe Jandarma Komtanlığını ziyaret etti. Ziyaret bitimi beraberindekilerle Osman Dede Türbesinde AK Parti Orta İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına  katılan Şahin, iftarın ardından vatandaşlarla ilerleyen saatlere kadar sohbet edip çalışmaları hakkında bilgiler verdi, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi ve akabinde Çankırı’ya döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler