İnci Sözlükün vekil adayı - İZLE

İnci Sözlük'ün vekil adayı - İZLE

Ahmet Yılmaz, Eskişehir'den bağımsız aday ve arkasında İnci Sözlük var.

12 Haziran genel seçimlerinin en renkli milletvekili adaylarından 'Ahmet Abi' olarak bilinen Ahmet Yılmaz, NTV ekranlarında Mirgün Cabas'ın sorularını yanıtladı.

GENÇLERİ KIRAMADIM

İnci Sözlük yazarlarının başlattığı bir kampanya sonucu adaylığını koyan Ahmet Abi sözlük yazarlarından Bakuninin Kuzeni ile canlı yayında adaylık sürecini anlattı. Sözlük yazarlarının Eskişehir'den bağımsız aday olması yönünde başlattığı kampanya ile medyanın dikkatini çeken Ahmet Yılmaz adaylık ücretinin sözlük yazarları tarafından toplandığını söyledi. Eskişehir'in sahipsiz bırakıldığından yakınan Yılmaz kentin ihtiyaçlarına cevap olacağını söyledi. Adaylık sürecinin sözlük yazarlarının ricaları üstüne geliştiğini belirten Yılmaz 'Gençleri kıramadım' dedi.  

ŞİŞE SAVAŞI

Kampanyayı başlatan sözlük yazarlarından 'Bakuninin Kuzeni' ise Ahmet Abi'yi tanımalarına neden olan 'şişe savaşı'nı hatırlatarak 'komşusuna yardım için orada olması bizi cezbetti' dedi. 

Bakuninin Kuzeni adaylık sürecini ise şöyle anlattı; "Ahmet Abi sosyal medyanın çıkardığı bir kişi. Biz de sosyal medyanın en bilinen parçalarından biriyiz. Bu konuya dair zirveler yaptık, toplantılar düzenledik. Kısa sürede adaylık sürecinin gereklerini yerine getirdik. Tek bir adayla ülkeyi değiştiremeyiz ama sosyal medyanın, gençliğin ve İnci Sözlük'ün sesi olmak istiyoruz. 21. yüzyıl sosyal medyanın yüzyılıdır. Biz de bunun parçası olmak istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler