İngilizce Kısa Kısa Hikayeler

İngilizce Kısa Kısa Hikayeler

Hikayelerle İngilizce öğrenmek, öğrenirken bir yandan da eğlenmek, gülmek ve iyi vakit geçirmek ister misiniz?

Hikayelerle İngilizce öğrenmek, öğrenirken bir yandan da eğlenmek, gülmek ve iyi vakit geçirmek ister misiniz? Size önereceğimiz sistemle bunu yapabilirsiniz, kelime ezberleme, dil bilgisi ve gramerlerle kafa doldurmaya paydos. Gelişmiş ülkelerin tümünde kullanılan bu uygulama ile anlatılan tuhaf ama çarpıcı, şaşırtıcı ama komik hikayeler sizi İngilizce ile buluşturacak, olan bilginizi pekiştirmenize ve kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. İngilizce kısa hikayeler adı altında alacağınız derslerle bunu başarmak mümkün. Hikayelerin sıra dışı olması aklınızda kalması ile doğru orantılıdır, her zaman duymaya alıştığımızın dışındaki hikayelerle beyninizin kavrama ve depolama yeteneği harekete geçecek ve öğrendiklerinizi unutmayacaksınız.

İnternet hayatımızın her döneminde kullandığımız bir platform, o kadar rahatlık ve kolaylık sunuyor ki bunu İngilizce öğrenirken de kullanmalıyız. Tamamen sizin öğrenmenize odaklı olan hikaye konularının enteresan oluşu derslere olan ilginin hiç kaybolmamasına ve öğrenilenlerin unutulmamasına yol açıyor. Ders konularının sizi şaşırtıyor olmasının amacı eğlenirken öğrenmeniz ve öğrendiklerinizin hafızanıza kazınmasının sağlanmasıdır anladığınız gibi. Olağan konular bir süre sonra silinir gider, akılda kalmaz ama tuhaf ve bir o kadar da enteresan olan hiçbir şeyi insan beyni unutmamaya programlanmış. Ve bu özellik İngilizce öğrenmek için kullanıldığında ortaya muhteşem sonuçlar çıkıyor.

Karakterleri çok enteresan ve tuhaf olan hikaye kahramanları sizi başka dünyalara alıp götürecek, düşündürecek, güldürecek ve hayrete düşürecektir. konusarakogren.com/ sitesi online İngilizce öğreten başarısı kanıtlanmış ve kaliteli, güvenilir bir sitedir. Bazen hikaye kahramanları ünlü kişilerden oluşmakta ve sanki onlar yapmış gibi olaylar anlatılarak enteresan hale getirilmektedir. Öğretmen konuların içinden oluşturduğu soruları sorarak sizden gerekli cevapları almaya çalışacak ve bir soruyu çok farklı şekillerle sorarak sizin bilginizi ve hikayeye odaklanmanızı ölçecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler