İnsanlığın bittiği an!

İnsanlığın bittiği an!

Galata Köprüsü'nde ibretlik ölüm.

Balıkçı Cevdet Özkan (53), her sabah "rastgele" diyerek gittiği Galata Köprüsü’nde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Özkan’ın cesedi olay yerinde beklerken, köprü üzerindeki balıkçıların hiçbir şey olmamış gibi balık tutmaya devam etmesi dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre, olay, bugün öğle saatlerinde Galata Köprüsünde meydana geldi. Yıllardır Galata köprüsünde balık tuttuğu öğrenilen Cevdet Özkan, bu sabah da balık takımlarını alarak evden çıktı. Öğle saatlerine doğru Galata köprüsüne gelen Özkan, balık tutmaya başladı. Henüz kovasına bir balık atabilmişken kalp krizi geçiren Özkan, yere yığıldı. Özkan’a ilk olarak balıkçı arkadaşları müdahale etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özkan’ın hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi. Galata Köprüsü’ne gelen polis de cesedin incelenmesi için savcıya haber verdi.
 
Galata köprüsünde yaşanan ibretlik görüntü de bundan sonra başladı. Özkan’ın ceset torbasına konmuş cansız bedeni uzun süre bekleyince, köprü üzerinde balık tutanlar da normal hayatlarına döndü. Özkan’ın balıkçı arkadaşları balıklarını tutmaya, turistler de cesedi fotoğraflamaya başladı. Özkan’dan geriye ise tuttuğu bir balık ve oltası kaldı.
 
Özkan’ın balıkçı arkadaşı Hakan Erdemir, "Ben çok eskiden beri 20 yıldır tanırım. Kalp krizi geçirmiş. Ben yeni gelmiştim. Kendisini yatarken gördüm. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.
 
Olaya şahit olan bir başka balıkçı ise "Balık tutuyorduk. Orada oturuyordu aniden düştü. ’Ne oldu Cevdet’ dedim. Ambulansı aradım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler