İntihar eden kızın cenazesi ortada kaldı

İntihar eden kızın cenazesi ortada kaldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde

kendini asarak intihar eden 15 yaşındaki lise öğrencisi S.D.'nin cenazesine sahip çıkan olmayınca cenaze belediye tarafından defnedildi.

Anne ve babası düzenlenen fuhuş operasyonunda tutuklanan ve bir süredir yalnız yaşamak zorunda kalan S.D., dün akşam saatlerinde kendi evlerinin tavanına kendini asarak intihar etmişti. 

Talihsiz kızın cansız bedeni daha sonra Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ancak hiçbir yakını gelip cenazeyi teslim almadı. 

Bunun üzerine Beyşehir Belediyesine bağlı ekipler cenazeyi morgdan alarak Merkez Çarşı Camiine getirdi. Burada kılınan cenaze namazının ardından genç kızın cenazesi ilçe mezarlığına götürülerek defnedildi. 

Cenaze namazı sırasında genç kızın sıra arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, bazı arkadaşları ise sinir krizi geçirdi. Genç kızın defnedilmesi sırasında bazı sınıf arkadaşları ise elleri ve kürekle mezara toprak atarak son görevlerini yerine getirdiler. 

Cenaze törenine katılan ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen de tören sırasında gözyaşlarına engel olamadı. 

İntihar eden genç kızın, anne ve babası cezaevine girdikten sonra okula gitmediği ve kimseyle görüşmediği bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (Kaynak: mynet.com/iha)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler