İntihar eden kızın tabutu, barajda lastik botla taşındı

İntihar eden kızın tabutu, barajda lastik botla taşındı

İSTANBUL’da girdiği bunalım sonucu

intihar eden 22 yaşındaki Aysel Bulut’un cenazesi memleketi Tunceli’nin Mazgirt İlçesi Koyunuşağı Köyünde toprağa verildi. Bulut’un cenazesi köye götürülürken, yol olmadığı gerekçesiyle Seyrantepe Baraj Gölü üzerinden lastik botla karşıya geçirildi. İntihar eden kızın tabutu, böyle taşındı. 

İstanbul Sarıyer’deki Kilyos Ormanı’nda 5 gün önce ağaca kendisini asarak canına kıyan Aysel Bulut’un cenazesi dün memleketi Tunceli’nin Mazgirt İlçesi Koyunuşağı Köyü Gölek Mezrasında toprağa verildi. Bulut’un tabutu Elazığ’ın Karakoçan İlçesi’nden Gölek Mezrasına götürülürken, karayoluyla ulaşım bulunmadığı gerekçesiyle, köylüler tarafından lastik bir bota koynularak Seyrantepe Baraj Gölü üzerinden karşı kıyıya geçirildi.

Mezranın yolunun baraj gölü sularının altında kaldığını belirten köylüler, bu yüzden ulaşımlarını lastik bot ve ilkel sallarla sağlamak zorunda kaldıklarını söyledi. Lastik botun sahibi Hüseyin Narin, baraj yapılırken yetkililerin köprü yapılacağı sözü verdiğini, ancak şu ana kadar bu sözün yerine getirilmediğini söyledi. Narin, “Son olarak cenazeyi de köye ulaştırmak için lastik bot üzerinde taşımak zorunda kaldık. Artık bir köprü yapılmasını istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler