İntiharı sevgilisine dinletti!

İntiharı sevgilisine dinletti!

Bursa’da 29 yaşındaki Nurcan Akman, evinde bornozunun kuşağıyla kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Bursa’da 29 yaşındaki Nurcan Akman, evinde bornozunun kuşağıyla kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Akman’ın intiharını cep telefonuyla erkek arkadaşına dinlettiği öğrenildi.

Merkez Yıldırım İlçesi’nde oturan Nurcan Akman, eşinden boşandıktan sonra yanında kalan oğlu 9 yaşındaki C.A. ve kendisi gibi eşinden boşanan 41 yaşındaki Halil İbrahim Planya ile Yenimahalle Kırgız Sokak’taki evinde yaşamaya başladı.

Dün, oğlu ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı ile ablasını ziyarete giden Nurcan Akman, ilerleyen saatlerde canının çok sıkıldığını, oğlunun ablasının yanında kalmasını isteyip, Halil İbrahim Planya’ya, "Beni otomobil ile eve bırakır mısın" dedi. Daha sonra Planya’ya ait otomobil ile eve giden Nurcan Akman, yolda inip erkek arkadaşından oğlunu almasını istedi.

Eve giren genç kadın bir süre sonra bornozunun kuşağını oturma odasından geçen doğalgaz borusuna bağlayarak, cep telefonu ile Halil İbrahim Planya’yı arayıp, "Ben intihar edeceğim. Çok sıkıldım" dedi. Akman’ın çılgınlık yapacağını düşünen Planya, otomobili ile geri döndü. Bu sırada Akman, "Hoşçakal" diyerek cep telefonunu açık bırakıp altındaki sandalyeyi iterek yaşamına son verdi. Eve geldiğinde Nurcan Akman’ın cesediyle karşılaşan Halil İbrahim Planya, durumu polise haber verdi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Nurcan Akman’ın psikolojik sorunlarının bulunduğu bir süre önce evdeki doğalgazı açarak intihara teşebbüs ettiği, kendisini cep telefonu ile aradığı psikologunun kurtardığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler