İntiharın nedeni UEFA madalyası olamaz!

İntiharın nedeni UEFA madalyası olamaz!

Yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle UEFA Kupası madalyasını bile satmayı düşünen Alper Tezcan intihar etti.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı sezon Bologna maçında ayağı kırılan ve daha sonra kariyeri düşüşe geçen Alper Tezcan, intihar etti.

MADALYA UĞRUNA
UEFA Kupası'nı kazanan kadroda yer alan ancak ayağını kırdığı Bologna maçından sonra bir daha toparlanamayan Alper Tezcan, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle "UEFA madalyasını" satmak istemiş ancak kulübün ileri gelen yöneticileri duruma el koymuştu.
 
ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Futbol okulunun borçları nedeniyle icralık olan Alper Tezcan, borçlarını ödeyemedi. Evine haciz işlemi yapmaya giden görevliler, eski futbolcunun UEFA Kupası madalyasına da el koyunca, ilaç içerek intihar etmeye karar verdi. Alper Tezcan'ı yakınları son anda hastaneye yetiştirerek, ölümden döndürdüler. 
 
İNTİHARIN NEDENİ MADALYA OLAMAZ!
Bugün başta internet medyası olmak üzere bazı basın organlarında yayınlanan haberde belirtilenlerin önemli bir bölümünün abartı olduğunu düşünüyoruz. Özellikle "intihar nedeni" olarak gösterilen UEFA madalyası!
 
Bunun için de nedenlerimiz mevcut! Aşağıdaki haber 23 Şubat 2009 tarihli. Bakın ne diyor:
 
"VE UEFA MADALYASI SATILDI! 
Galatasaray'ın eski futbolcusu Alper Tezcan yaşadığı maddi zorlukları gerekçe gösterip, UEFA Kupası madalyasını satışa çıkarmıştı. Açık artırma bugün sona erdi.. Büyük ilgi gösterilen, manevi anlamına kıymet biçilemeyecek madalya, yeni sahibini yüksek bir meblağ karşılığında buldu..
 
Galatasaray'ın UEFA Kupası serüveninin başlangıcı olan Bologna eşleşmesinde, rövanş maçının son saniyelerinde oyuna giren Alper Tezcan'ın ayağı, İtalyan ekibin savunma oyuncusu Wome'nin müdahalesiyle kırılmıştı. 
 
Alper bu sakatlık sonrası futbola bir türlü dönememiş, yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle de UEFA Kupası madalyasını açık artırma yoluyla satışa çıkarmıştı. 
 
www.hemalhemsat.com adresinde 16 Şubat 2009 tarihinde 500 TL ile başlayan ve yoğun ilgi gösterilen madalya için 2146 teklif yapıldı. Bugün sona eren açık artırmada bir kullanıcının madalyayı 200 bin Türk Lirası'na aldığı belirtildi."
 
Yaklaşık 4 yıl önce satılan UEFA madalyasının bugün Alper Tezcan'ın intiharına gerekçe olarak gösterilmesi sizce de tuhaf değil mi?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler