İrfan, adaylık için neyi bekliyor?

İrfan, 'adaylık' için neyi bekliyor?

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 'adaylık' başvurusu için beklemede...

AK Parti teşkilatlarında 1 Ekim tarihi itibari ile başlayan 'adaylık' başvuru süreci devam ederken, Çankırı Belediye Başkan aday adayları da sırasıyla belirmeye başladı.

Diş hekimi Dr. Ali Osman Atakul partinin ilk 'başkan aday adayı' olurken, Şevket Koç da ikinci isim olarak ortaya çıktı.

AK Parti Çankırı teşkilatında 'başkan adaylığı' yarışına başta Erdal Yıldız olmak üzere, Mehmet Silahsız ve Sevda Karaali'nin de dahil olması beklenirken, kamuoyunda gözler Belediye Başkanı İrfan Dinç'e çevrilmiş durumda.

BAŞKAN DİNÇ 'ADAY' OLACAK MI?
Sokaktaki vatandaşın konuyla ilgili olarak kafası hayli karışık. Son 48 saati Çankırı sokaklarında dolaşarak geçiren Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, başta esnaf olmak üzere sıradan vatandaşlara sorduğu "Başkan Dinç partisinden yeniden aday olur mu?" sorusuna farklı yanıtlar aldı. İşte sokaktaki vatandaşın konuya ilişkin cevapları:

- Abi ben nerden bileyim 'aday olur mu - olmaz mı'? İrfan Başkan'dan söz ediyoruz! İşine gelirse olur işine gelmezse olmaz!

- Valla Vedat Bey; Geçenlerde sohbet sırasında 'ekonomik sıkıntı çekiyorum' (!) diyordu... Adaylık başvurusu için de 1.500 TL lazımmış! Parayı bulursa kesin olur...

- Başkan kim dediniz? Ben tanımıyorum. Öğrenci kızıma ev aramakla meşgulüm. Az önce baktığım eve 650 lira kira istediler. Kardeşim burası yaşadığım şehir olan İzmir'den pahalı... Ucuz ev bulma şansım var mı?

- Abi bırak şu İrfan'la uğraşmayı! Akşam nefes alamıyorduk yine yollarda... Kasaba kömür kokuyor kömür... Sen bu işle ilgili bir haber yapsan!

- Ben de seni arıyordum! Ya arkadaş, ne bu İrfan'la senin alıp veremediğin? Bak kafamızın tasını attırma sonra fena olacak! Biz başkanımızdan memnunuz! Senin hiç işin gücün yok mu, sürekli İrfan Başkanımla ilgili olumsuz haber yapıyorsun? İstersen ikinizi barıştırayım ben!!!

- Abi, seçimi MHP kazanacak! Biz Hakkı Yalçın'ı destekliyoruz. İrfan aday olursa işimiz kolay... Olmazsa biraz terleriz gibi... En büyük MHP başka büyük yok...

- Sen nasıl bir adamsın ya! Adamın uyku düzenini bozdun! Ama sana rağmen biz İrfan Beyi belediye başkanı yapacağız! Sen bu yazdıklarının hesabını o zaman nasıl vereceksin, bence sen onu düşün!

- İrfan kesin aday olur! Ve AK Parti de onu başkan adayı gösterir! Neden mi? Bak kardeşim, İrfan onca uğraş sonucunda Çankırı'dan yeniden imar geçirdi! Anlayacağın tarlayı sürdü ve de tohumları ekti! Önümüzdeki günler hasat zamanı... Hasatı İrfan toplamayacak da ben mi toplayacağım!!!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler