İrfan Dinç, AKP'lilere konuşamadı!

İrfan Dinç, AKP'lilere konuşamadı!

Çankırı'da 3 dönem belediye başkanlığı yapacaksın, görevi bıraktıktan sonra AKP'lilerin biraraya geldiği iftar yemeğinde kürsüye çıkıp iki kelam edemeyeceksin! "Ne oldum değil, ne olacağım"a en güzel örnek İrfan Dinç olmalı...

Tarih 4 Haziran 2018... Yer; Çankırı Koç Otel yemek salonu... Organizasyonun adı; AK Parti teşkilat mensuplarına 'Vefa' adı altında iftar yemeği programı...

Organizasyon şemasına bakıldığında sadece ve sadece 1 (bir) protokol masası mevcut... Masada; AKP Yerel Yönetimler Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın yardımcısı ve 24. Dönem Çankırı milletvekili, AKP İl Başkanı Celal Kaman, Belediye Başkanı Hüseyin Boz, AKP 27. Dönem milletvekili adayları M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, 3 dönem Çankırı Belediye Başkanlığı yapan İrfan Dinç ve diğer 4 isim...

İftar yemeği sonrası sıra protokol konuşmalarına geliyor... Sırasıyla İdris Şahin, İl Başkanı Celal Kaman, milletvekili adayları M. Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu ile Belediye Başkanı Hüseyin Boz konuşuyor... Programı sunan görevli, şehirde 3 dönem belediye başkanlığı yapmış, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmiş, sonrasında açıklanan listede yer bulamamış olan İrfan Dinç'i anons ediyor! (iddialar 3 kez anons edildiği yönünde) Lakin İrfan Dinç kürsüye çıkıp, kendisinin belediye başkanı seçilmesinde emeği ve katkısı olanlara karşı üç cümle etmiyor... Edemiyor!

Aldığım bilgilere göre İrfan Dinç, milletvekili adayı Salim Çivitcioğlu'nun konuşmasından sonra kürsüye 'nezaketen' çıkmak istememiş! Masada bizatihi İrfan Dinç kendisini bu sözlerle savunmuş!

Hadi canım sende!!!

Neyin nezaketi Sayın Dinç?

Siz ki o şehirde 3 dönem 'seçilerek' Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmuş bir AKP'lisiniz!

Başta oturduğunuz masadaki şahsiyetler olmak üzere, salondaki yüzlerce kişi sizin belediye başkanlığı adaylığınızda seçilmeniz için maddi-manevi emek harcadı...

Sadece ve sadece şahsınız için harcanan emeğe saygı olarak o kürsüye çıkıp son bir 'teşekkür' konuşması yapabilirdiniz!

Ama yapmadınız! 

Yoksa yapamadınız mı?

Evet evet... Galiba yapamadınız!!! 

Sizler ki; Emeği ve alın terini takdir eden bir düşüncenin insanı olarak hemen yanıbaşınızda bulunan ve bir çoğu kurulduğu günden bu yana AKP'nin bayrağını Çankırı'da hiç mi hiç gönderden indirmeyen o emektar partililere karşı bırakın "24 Haziran'da sandığa giderek AKP'ye oy veriniz" demeyi, akabinde kendilerine şahsınız adına gösterdikleri çalışmalar için bir 'teşekkür'ü bile çok gördünüz!

Niçin?

"Nezaketen yakışmaz" (!)

Kürsüye çıkıp neden konuşamadığınızı biz buradan kısaca ifade etmeye çalışalım Sayın Dinç!

26 Nisan 2018 tarihindeki Başkanlık görevinizden istifa edeli sadece ve sadece 40 gün geçti... Bu kadar kısa süre içerisinde bile çiçeği burnunda yeni başkan Hüseyin Boz'un aldığı radikal kararlar sonucu Çankırı Belediyesi karınca kararınca birçok yükten kurtuldu!

Sayın Boz'un resmi olarak koltukta oturduğu 30 günlük süre zarfında sergilemiş olduğu performansla, şahsınızın Çankırı'ya yapmış olduğu 'kötülüklerin' sadece ve sadece ufak bir bölümünü başta o salondakiler olmak üzere tüm Çankırı biraz da Sözcü18'in cansiparene gayretiyle somut olarak görüyor!

Ve Çankırı bu fotoğrafı ortaya çıkacak başka skandal haberlerle ilerleyen günlerde çok daha iyi görecek!

İtiraf etmelisin ki senin senin korkun işte bu Sayın Dinç!

Sırf bu korku ve endişe içerisinde bulunman seni o kürsüye çıkartmadı!

Çıkartamadı...

Bundan sonraki günlerde böylesi protokol masalarında "görünmek" (!) dahi istemeyeceksin...

Evet... Samimiyetle ifade ediyorum ki, bırak diğer partilileri AKP'liler dahi seni o masalarda tıpkı senin dün gece gösterdiğin "nezaketen" mazeretine benzer nedenlerden dolayı şahsını görmek istemeyecek!

Ve o kaçınılmaz sonu yaşayıp Çankırı sokaklarından silinip gideceksin...

Yakındır 3 dönem belediye başkanlığı yapmakla övündüğün, komşu iller Çorum, Kastamonu ve Karabük'le kıyaslandığında 'kasaba'ya dönüştürdüğün Çankırı'dan göç etmen!

Nakliyat firması ararsan haberim olsun!

Hoş, bana kalmadan kankin İl Başkanı 'kargocu' (!) dostundan sana bir güzelliği esirgemez herhalde :)

Bu arada fazla kafaya takma! 

Neden mi?

Ben hiç "Darı ekip de buğday biçeni görmedim" de!!!

Vedat Beki

irfan-yemekte-resim-05.jpg

irfan-cankiri-ak-parti-iftar-kursuye-cikip-konusmadi-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler