İrfan Dinç Ankara'ya koşuyor!

İrfan Dinç Ankara'ya koşuyor!

Ankara Merkezli ORC Araştırma Şirketi'nin yaptığı bir çalışma ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 'en başarılı 3'üncü il belediye başkanı' seçilmiş...

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesinde ülke genelinde olduğu gibi Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de kendi reklamını yapma gayretine düşmüş durumda!

Çankırı Belediyesi Basın Bürosu tarafından hazırlanan bültene bakıldığında; Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ankara merkezli ORC ARaştırma Şirketi'nin 81 ilde toplam 12 bin 600 kişiyle gerçekleştirdiği ankette "2014 Yılının En Başarılı İl Belediye Başkanları" bölümünde beş isim kamuoyuna duyuruldu. Anket sonuçlarında %52,2 oy alan Başkan İrfan Dinç en başarılı üçüncü başkan olmuş!

Şaşırdık mı?

Hiç de şaşırmadık!

Çankırı'nın medar-ı iftiharı Kerim Akbaş Vali Vahdettin Özcan'ı nasıl ki 'Yılın Devlet Adamı, Yılın Valisi' seçtiyse, Belediye Başkanı İrfan Dinç'i de "Yılın en başarılı 3'üncü Belediye Başkanı" seçebilecek kurum da, kuruluş da bu ülkede bulunur!

Başkan Dinç böylesi şaşırtıcı bir sonuç üzerine yaptığı açıklamada "Çankırı’yı hep birlikte yaşıyoruz. Şehrimizin son 10 yıllık süreçte nereden nereye geldiği ortada. Bu şehir proje kavramı ile bizimle tanıştı. Bütün mesaimiz bu şehir için proje üretmekle geçti, geçecek de. Bizim tek bir derdimiz var; o da bu şehre daha fazla ne katabiliriz." açıklamasında bulunmuş!

Az bile söylemiş!

Kanaatimiz odur ki, Belediye Başkanı İrfan Dinç; 3'üncü dönemini sürdürdüğü görevinde, bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu başarılı (!) icraatlarıyla eserler bıraktığı Çankırı'ya daha büyük hizmetler vermesi düşüncesi ile birlikte, sahip olduğu birikimleriyle ülke siyasetine de hizmet vermelidir!

Bunun yolu da TBMM'de sandalye sahibi olmaktan geçer!

Haydi Başkan; sıva kolları... Döşe yolları... İstikamet Ankara...

Neyin eksik ki?

Altında 2012 model E350 CDI 4 matik siyah Eleganty Mercedes'in de var!

Hatta hatta; Bugüne kadar hiç şahsi menfaat peşinde de koşmadın. Üstüne üstlük zaman zaman kendinin de ifade ettiğin gibi sürekli iftiralara maruz kaldın!

Yakın zamanda yaptığın tarihi açıklamanda (!) belirttiğin gibi; "Benim yaptığım hizmetleri gölgelemeye çalışanların bir çoğu siyaset sahnesinden silindi fakat biz dimdik ayaktayız. Ben cebimi doldurayım, ofisime ne kadar çok para kazandırabilirim, kamudan ne kadar çok yararlanabilirim, malımı-mülkümü üçe, beşe, ona, yüze nasıl  katlarım, nerden, ne tırtıklarım, yanımdakini, çevremdekini, ortak olarak hareket ettiğim isimleri, bulunduğum pozisyondan nasıl faydalandırabilirim, partiyi nasıl kullanarak servetimi yukarılara taşıyabilirim düşüncesinde asla olmadım." da diyerek bugün Çankırı'yı temsil eden 2 milletvekilinden birine 'meydan okumuşluğun' da var!

DAHA NE BEKLİYORSUN BE BAŞKAN!
Bütün bunları alt alta sıraladığımız zaman, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e TBMM'de bir oda yakışmayacak da ne yakışacak?

Delikanlı İrfan'ım... Göster kendini... Vur yumruğunu masaya... BAS İSTİFA'yı...

"BEN DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM' de olsun bitsin bu iş!

"Sözcü18 destekler mi?" diye de sakın sorma!

Atarsın önümüze 3-5 parça kemiksiz et, biz onunla bir yandan 'aç köpekliğimizi' giderir, öbür yandan klavye başında gereğini yaparız!

Vallah yaparız, billah yaparız! Şart olsun yaparız!

Sen hele düş şu Ankara yoluna... 

Çankırı'yı kurtardın! Pir-u pak eyledin! Sıra geldi Anadolu'ya...

Kim tutar seni be İrfanım! Ankara seni bekliyor seni!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler