İrfan Dinç ankette duvara tosladı!

İrfan Dinç ankette duvara tosladı!

AK Parti Genel Merkezi adına özel bir şirket tarafından yapılan ankette İrfan Dinç fena halde duvara tosladı...

Aylardır Çankırı kamuoyunu "18'de 18 projeleri" diyerek oyalayan Belediye Başkanı İrfan Dinç'in, son günlerde gerçekleştirdiği "Muhabbet Toplantıları" ile "Esnafla Sohbet" organizasyonlarının çıkış noktası ortaya çıktı!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, 2013 yılı Eylül ayında erkene alınarak yapılması planlanan yerel seçimlere hazırlık yapan AK Parti Genel Merkezi, anlaşmalı olduğu bağımsız bir şirkete mevcut belediye başkanları ile ilgili olarak anket çalışması yaptırıyor.

ÇANKIRI'DA İRFAN DİNÇ DUVARA TOSLADI!

Edinilen bilgilere göre AK Parti Genel Merkezi'nin Çankırı'da hafta boyu telefonla yaptığı anket çalışmasında sorulan sorular şöyle:

- Belediye Başkanınızın çalışmalarından memnun musunuz?

- Belediye Başkanı sizce başarılı mı?

- Belediye Başkanınızı başarısız buluyorsanız, sizce kim belediye başkanı olmalı?

- Belediye Başkanı aday gösterildiğinde kendisine tekrar oy verir misiniz?

Yaklaşık 1000 denek üzerinden yapılan anket çalışmasında Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'le ilgili verilen yanıtların büyük bir bölümünün "Belediye Başkanından memnun değiliz" şeklinde olduğu ve elde edilen sonuçların da başta Başkan Dinç olmak üzere yakın çevresini hayli sıkıntıya soktuğu öğrenildi.

Edinilen Bilgilere göre Çankırı'da yaşayanların Başkan Dinç'in 'belediye hizmetleri'nden memnuniyet oranı yüzde 32 dolaylarında...

EKREM ERDEM YARIN ÇANKIRI'DA

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem yarın Çankırı'ya geliyor. Haber Merkezimizin ziyaretle ilgili olarak elde ettiği bilgilere göre Erdem'in başta Belediye Başkanı İrfan Dinç olmak üzere AK Parti teşkilatıyla da bir dizi görüşmeler yapacağı şeklinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler