İrfan Dinç, FETÖCÜ olmadığını haykırıyor lakin...

İrfan Dinç, FETÖCÜ olmadığını haykırıyor lakin...

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin 'FETÖCÜ' ilan ettiği ve Cumhuriyet Savcılarına açık ihbarda bulunduğu Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, tek başına FETÖ ile mücadele ettiğini belirtiyor lakin nafile...

Öte yandan Çankırı Tarımsal ve İsim vermeden sert eleştirilerde bulunan Başkan Dinç, Çankırı'da FETÖ mensuplarının kümelendiği ve oldukça geniş bütçeye sahip olan bir kurumdan bazılarının kendisine rant ve çıkar sağladığını anlattı.
 
Kendisine rant ve çıkar sağlayan kişilerin FETÖ mensupları ile samimi bir mücadele içinde olamayacağını vurgulayan Dinç, "17-25'ten sonra bu adam buraya paralelcileri doldurdu, vatan hainlerini doldurdu diyoruz. Bakıyorsun arkandan gelen sadece bir kişi var. Kürsülere çıkıyoruz nutuklar atıyoruz. Ölüyoruz, tınlayan yok.  Ben kendimi yırtarken birisi çıkmış, "yalnız kaldım" diyor. Vatandaşlara gerçeği söylemek lazım. Yalan söylemeyelim bu millete, hakikati söyleyelim. Bu milleti kandırmayalım. Bu şehirde paralelin kümelendiği, odaklaştığı, paraların sebil gibi olduğu bir kurum var. Bu kurumdan kimler istifade etti bakın. O kurumdan istifa eden paralelle mücadele eder mi? Buralar iyi incelenmeli. Kimler rantla kucak kucağaydı, hesabı sorulmalı" diye konuştu.

Dinç, kendisinin tek başına FETÖ ile mücadele ettiğini vurguladı.

OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE!
GENEL YAYIN YÖNETMENİMİZ VEDAT BEKİ,
FETÖ DESTEKÇİSİ İRFAN DİNÇ'LE İLGİLİ YENİ İDDİALARI 
PAZARTESİ GÜNÜ BU SAYFALARDAN OKUYUCU İLE PAYLAŞACAK...

ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDEN 5 PERSONEL GÖZALTINA ALINDI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiye göre; Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)'ne yönelik operasyon kapsamında Çankırı Belediyesi'nde üçü şirket çalışanı olmak üzere toplam 5 kişi polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

- TKDK'DAN 9 PERSONEL AÇIĞA ALINDI
Öte yandan Çankırı Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan 9 personelin görevden uzaklaştırıldığı bildirildi. 

Çankırı Belediye Başkanı Dinç, ahaliyi APTAM mı sanıyor? - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler