'İrfan Dinç masalları' devam ediyor!

'İrfan Dinç masalları' devam ediyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 2014 yerel seçimleri için “Milletimizin terazisi asla yanlış tartmaz. Her kim aday olursa, sonuna kadar arkasında dururum” dedi. dururum” dedi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Belediye başkanlığı süresince hayata geçirdikleri tüm projelerde zorlandıklarını ifade eden Dinç, "Ne yapalım dediysek, bir takım sorunlar çıktı. Bugüne kadar kolay hiçbir işimiz olmadı, ama şükürler olsun ki, görevimizi alnımızın akıyla yerine getirdik. Şimdi 114 dönümlük Recep Tayyip Erdoğan Parkı yapıyoruz ve bu büyük bir proje. Çankırı’daki parkaların hepsinin toplamı 20 dönümken, bu proje 114 dönümlük bir alana inşaa ediliyor. Bu güne kadar keşke dediğim tek iş, mezarlık hizmetleridir. Keşke o hizmetleri ilk dönemde tamamlamış olsaydık” dedi.
 
Dinç, Çankırı Belediyesi’nin dinamik bir belediye haline geldiğini ve tarihi, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere her alanda çeşitli hizmetler ürettiğini kaydetti.
 
Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan İrfan Dinç, AK Parti’den Çankırı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan ve üstü kapalı olarak kendisi eleştirenlere de yanıt verdi. Dinç, "Recep Tayyip Erdoğan’a inanan ve onun yolunda ilerleyen kimse, mevcut belediye başkanını yıpratmaya çalışmaz." diye konuştu.
 
Çankırı Belediyesi’nin projeleri ile adından söz ettiren bir belediye haline geldiğini vurgulayan Başkan Dinç, "Çankırı Belediyesi yaptığı projelerle Çankırı’ya estetik bir yapı kazandırmanın yanında, diğer kurumların da Çankırı’ya yatırım yapmasını sağlamıştır. Bu anlamda şehir içi geçişi asfaltlama çalışması Çankırı Belediyesi tarafından yapılmamıştır, ama bu proje İrfan Dinç’in projesidir" ifadelerini kullandı.
 
Dinç, Çankırı Belediyesi’nin bir avuç insana değil, toplumun tüm kesimlerine hizmet ettiğini kaydetti.
 
2014 yerel seçimlerinde Çankırı Belediye Başkanlığı için yeniden aday adayı olduğunu hatırlatan Başkan Dinç, "Ben 2004 yılında ilk seçime girerken de aynısını söylemiştim, şimdi de aynısını tekrarlıyorum. Benim tek rakibim Çankırı’nın sorunlarıdır. Bunun dışında aday şu olur, bu olur hiç önemli değil. Milletimizin terazisi asla yanlış tartmaz. Her kim aday olursa, sonuna kadar arkasında dururum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler