İrfan Dinçe parti teşkilatından da vize yok!

İrfan Dinç'e parti teşkilatından da vize yok!

Çankırı Belediye Başkanı için çanlar çalmaya devam ediyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e mensubu bulunduğu AK Parti teşkilatından da vize çıkmadı.

Geçtiğimiz hafta Çankırı'ya gelen Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı'nın ziyaretiyle ilgili bilgilere ulaşan Sözcü18 Haber Merkezi, ilginç bilgilere ulaştı.

Edinilen bilgilere göre Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kocaeli milletvekili İlyas Şeker'le birebir görüşen aralarında ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri olmak üzere parti mensubu 102 kişi; Belediye Başkanı İrfan Dinç'le ilgili olarak kendilerine 'Başkanın yaptığı icraatlerle ilgili olarak parti teşkilatıyla uyumlu çalışıp çalışmadığı' yönündeki soruya yüzde 70'lere varan oranda 'beklenen düzeyde teşkilat ile başkan arasında bir uyum yok' yanıtı verdiği öğrenildi.

AK Parti Çankırı İl Teşkilatı içerisinde birçok ismin Belediye Başkanı İrfan Dinç'in 'belediyecilik anlayışından' ve de şehirde gerçekleştirdiği hizmetlerden fazlasıyla şikayetçi olduğu da gelen bilgiler arasında.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN TWEET!
Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Teşkilatımın temayülünü almadan aday belirlemek teşkilata saygısızlık olur. Biz masa başında aday belirleyen bir parti olmadık, olmayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler