İrfan Dinçe yılın pozitifi ödülü!

İrfan Dinç'e 'yılın pozitifi' ödülü!

Çin seyahatinden yeni dönen Başkan Dinç'e ayağının tozuyla ödül verildi...

Radyo Evi Derneği'nin (RADEV) bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği, 'Negatifi Pozitife Çevirenler' ödülleri sahiplerini buldu. 2011 yılında yaptıkları çalışmalar ve ürettikleri projelerle Türkiye'ye artı değer katan 30 kişi ve kuruluşun ödülleri törenle verildi.

Bir haftalık Çin seyahatinden yeni dönen Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç de ayağının tozuyla ödül alanlar arasında.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ile iş, sanat, bürokrasi ve müzik dünyasından isimlerin katıldığı tören Ankara Congresium'da yapıldı. 
 
YILIN NEGATİFİ: BEHZAT Ç. 
RADEV Başkanı Yusuf Erbaş, negatifi pozitife çeviren kişi ve kuruluşları ödüllendirdiklerini belirterek, "Bunun yanında bir de yılın negatifini seçiyoruz. Bu yıl Türk polisinin toplumda olumsuz tanınması ve çocuklarımıza kötü örnek olması nedeniyle 'Behzat Ç.' dizisini yılın negatifi seçtik. Radyocular olarak sorunlarımızın çözümü için yetkili kuruluşlarla ve yöneticilerle görüşmelerimiz devam ediyor. En önemli sorunumuz basın kartımızın olmayışı. Bu konuda da hem Gençlik ve Spor Bakanımı'zdan hem de Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden yardım bekliyoruz" dedi. 
 
BAKAN KILIÇ'A DA ÖDÜL 
Gençlik çalıştayları ve gençlere yönelik yaptığı çalışmalarla ödüle layık görülen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bir değişim ve gelişim sürecinde bulunduğunu ifade ederek, yapılan anlamlı çalışmaların ödüllendirilmesinin yeni proje üretenleri motive edeceğini söyledi. Kılıç radyonun gelişen teknolojiye rağmen önemini ve etkisini sürdürdüğünü de sözlerine ekledi. 
 
İRFAN DİNÇ DE ÖDÜL ALDI
RADEV'in ödülleri arasında yer alan 'Pozitif Kültür Projeleri' ödülüne layık görülen Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptığı konuşmada RADEV'in sloganıyla, yaptıkları işin örtüştüğünü söyledi. Çankırı'da birçok alanda yaptıkları çalışmalarla negatifi pozitife çevirdiklerini vurgulayan Dinç, "Bize ödül getiren Çankırı Araştırma Merkezi'nin bulunduğu yer, virane çok negatif bir yapıydı. Burayı kamulaştırıp restore ederek Çankırı Araştırmaları Merkezi haline getirdik. Merkeze Çankırı'dan yetişmiş ve döneminin dünyaca ünlü doktorlarından birisi olmuş, Atatürk'ün de özel doktorluğunu yapmış olan Dr. Rıfkı Kamil Urga'nın ismini verdik. Bu merkezimiz sadece Çankırı'nın değil bölge tarihi ve Türkiye tarihine ışık tutacak çok sayıda tarihi belge ve bulgularla araştırmacıların hizmetindedir" dedi. Gece, ödül sahiplerine ödüllerinin dağıtımı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler