İrfan Dinçin eli uğurlu geldi

"İrfan Dinç'in eli uğurlu geldi"

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, İstanbul'da yaşayan Çankırılı işadamlarına teşekkür etti.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Sözcü18'e yaptığı özel açıklamada Bandırmaspor maçı sonrası tesislere gelerek takıma galibiyet primi sözü veren ve bunu yerine getiren Belediye Başkanı İrfan Dinç'in uğurlu geldiğini söyledi. Başkan Karaali "Sayın Başkan'ın jesti Çankırılı tabanında hayli olumlu yankı buldu. Eli de uğurlu geldi" dedi.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son Gün 29 Şubat

Çankırıspor'un İstanbul'da Eyüpspor ile oynadığı son karşılaşma öncesi gurbette yaşayan Çankırılı işadamlarının takımı yalnız bırakmadıklarını belirten Başkan Karaali "İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimiz çocuklarımızı yalnız bırakmadılar. Karşılaşma öncesi kaldığımız otelde futbolcularımızla beraber olarak onları maç öncesi morallendirdiler. Aralarında oluşturdukları ortak havuzla başarı primi desteğinde bulundular." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belediye Başkanımız İrfan Dinç'in Bandırmaspor galibiyeti sonrası futbolcularımızı 500 tl prim ile ödüllendirmesi Çankırı tabanında büyük yankı yaptı ki, o günden bu yana geçen süre içerisinde Çankırıspor'a gönül verenlerin maddi manevi desteği giderek artıyor. Eyüpspor maçı öncesi yaşadıklarımız da bunun önemli bir göstergesi. Bizleri İstanbul'da yalnız bırakmayan ve Çankırıspor'a gönül veren dostlarımıza minnettarız. Karşılaşmayı izlemek için Eyüp Stadını dolduran taraftarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Çankırıspor Kulübü olarak bizlere gösterilen sevgiye layık olabilmek için hedeflerimiz doğrultusunda hız kesmeden yürüyeceğiz."

otel-kulup-cankiri-sozcu-resim-33.jpg

BAŞARI PRİMİNE KATKI SAĞLAYAN
İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Öte yandan Kulüpten yapılan açıklamaya göre İstanbul'da takıma verilen başarı primine katkı sağlayan; Vahap Yartaş, Mehmet Yalçıntepe, Mustafa Can, Bilal Abanik, Arif Karamehmet, Mehmet Güneş, Erdal Yılmaz, İlker Karataş, İsmail Taşkın, Kamil Büyükkıyıcı, Seyhan Pilavcı, Abdullah Doğan ve Tahir Akyol ile organizasyonu gerçekleştiren Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç ile Mehmet Dereli ve Zekeriya Açıkgöz'e de Kulüp Yönetimi olarak ayrıca teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler